פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט.כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט.יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ?עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים לפי מה שידוע לי אתה צריך גם לשלם על החזקה לקו ,אם אתה לא רוצה טלפון אתה יכול לעשות קו שעולה 25~ שקל לחודש ואין לך שיחות דרכו והוא ישמש רק לאינטרנט.הכי פשוט להתקשר אליהם מחר בבוקר.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אם אתה לא רוצה טלפון אתה יכול לעשות קו שעולה 25~ שקל לחודש ואין לך שיחות דרכו והוא ישמש רק לאינטרנט.אין כזה קו שהוא רק לאינטרנט.מה שכן יש זה "קו קל" שהוא למי שמדבר ממש קצת או רק באינטרנט, אתה משלם 25 שקל כל חודש דמי אחזקה (במקום 40 ומשהו) אבל המחיר לדקה יקר יותר
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אני חושב שזה מה שהתכוונתי אליו פשוט שכחתי את הפרטים המדויקים.מכל מקרה עדיף שיתקש לבזק וישאל.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לא נכון. בגלל שפעם בזק קנו את YES, אתה יכול לעשות אינטרנט דרך YES (הכסף בכל מקרה מגיע לבזק), והם מסדרים את כל העיניינים של התשתית מולם, ואתה הולך לבזקסטור בלי לדבר עם בזק. ככה זה היה במקרה שלי - התשלום החודשי של התשתית משולם לYES.מה שכן, לא נראה לי שאפשר תשתית בלי קו, אז עדיף שתעשה קודם כל קו...
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אם תשחק מספיק עם YES שההצעה שלהם יקרה מידי ושהיו להם תקלות וזה תוכל להציא מהם אינטרנט בחינם ועוד כל מיני הנחות וממירים מקליטיםהם יחזרו אליך אחרי כמה ימים עם הצעה הרבה יותר טובה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים באמת למה אתה הולך עקום?לא יותר פשוט להתקשר 199?בלי לפגוע בך,לא אני אמרתי,חח.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים ל-YES יש הסכם עם בזק על ADSL ככה שאפשר להתחבר ל-ADSL דרך YES עם כל המבצעים שלהם ולשלם ל-YES על ה-ADSLזה בא להתחרות בחבילות ש-HOT מציעה של טלויזיה + אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.