עבור לתוכן

מקומות עבודה לגיל 15

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש עבודה שמתאימה לגיל 15 אני יכול לעבוד עכשיו בבוקר בגלל השביתה אבל רצוי שלא

תודה רבה למי שיעזור!

פורסם

חלוקת פליירים...

בכל מקום יש את זה..

פורסם

חכה שתגיע לגיל 16.

פורסם

כי אז ייפתחו בפניו אפשרויות תעסוקה מגוונות בשוק ההייטק של ישראל?

פורסם

כי אז ייפתחו בפניו אפשרויות תעסוקה מגוונות בשוק ההייטק של ישראל?

אהבתי!.

האמת?,אני גם מחפש.

הדבר ולא ממש נראה לי שיש משהוא לגיל הנ''ל.

אולי בגיל 16 תוכל לעבוד במקולות,פיצריות וכל אלו.

פורסם

מה אתם מדברים? אני בן 15, בערך חצי שנה עבדתי במשחקיה. מה שהוא לא ימצא בגיל 15 הוא לא ימצא גם ב16.

פורסם

רוב העבודות לא נותנות לילדים מתחת לגיל 16 לעבוד...

פורסם

מה אתם מדברים? אני בן 15, בערך חצי שנה עבדתי במשחקיה. מה שהוא לא ימצא בגיל 15 הוא לא ימצא גם ב16.

מה שהוא ימצא בגיל 16 זה עובד חוקי לעומת 15

בגיל 15 מותר לעבוד רק בחופשים ולכן הכסף שישלמו לך כנראה יהיה שחור לכן המקומות מעדיפים את אלה בני ה16

פורסם

ואיזה עבודות יש לגיל 16 ? כאלה שגם מסתדרות עם הלימודים .

פורסם

מלצרות באולמי אירועים, פיצות שווארמות פלאפלים, כלים במסעדות.

בכלל, עדיף לשאול חברים, הם בטוח מכירים פה ושם כל מיני מקומות באיזור שמעסיקים בגיל הזה.

פורסם

מה שהוא ימצא בגיל 16 זה עובד חוקי לעומת 15

בגיל 15 מותר לעבוד רק בחופשים ולכן הכסף שישלמו לך כנראה יהיה שחור לכן המקומות מעדיפים את אלה בני ה16

שטויות, מאיפה הבאת את זה?

עבדתי חוקי לחלוטין, ניגשתי ללשכת התעסוקה והוצאתי פנקס עבודה. הגיל שממנו אפשר להתחיל לעבוד מבחינת החוק הוא 15, אפילו 14 בחופש הגדול, לא 16.

מה שהוא ימצא בגיל 16 הוא יכול גם ב15.

אתה מוזמן לבדוק: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/BA97F252-EE37-4CF5-9BE7-475FE667A48D.htm

פורסם
  • מחבר

שטויות, מאיפה הבאת את זה?

עבדתי חוקי לחלוטין, ניגשתי ללשכת התעסוקה והוצאתי פנקס עבודה. הגיל שממנו אפשר להתחיל לעבוד מבחינת החוק הוא 15, אפילו 14 בחופש הגדול, לא 16.

מה שהוא ימצא בגיל 16 הוא יכול גם ב15.

אתה מוזמן לבדוק: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/BA97F252-EE37-4CF5-9BE7-475FE667A48D.htm

במהלך שנת הלימודים מותר להעסיק בני נוער מגיל 15 ומעלה, ובלבד שלא חל עליהם חוק לימוד חובה.

פורסם

תשמע, תעשה מה שאתה רוצה, אבל אני אומר לך שאני בן 15 ולומד, קיבלתי את כל האישורים ועבדתי בצורה חוקית לגמרי.

פורסם

חצי ממקומות העבודה שהייתי חופש שעבר לא אישרו לי כי הייתי מתחת לגיל 16 ואילו חברים שלי התחילו כבר לעבוד שם אכן יש מקומות עבודה שמשנה להם המספר המפגר ותעודת הזהות... בקיצור חכה עוד שנה יפתחו בפניך המקומות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים