עבור לתוכן

זהו זה ! הגיע תורי לקנות מחשב, עכשיו נשארה רק בחירת החנות

Featured Replies

פורסם

אני יגיד לך, שכולם מצוינים, מבחינתי, חנויות מומלצות הם זיגזג, למיר, PCH, סימפלטק..

(סדר רנדומלי)

מבחינתי, מאיפה שהכי זול אני קונה.

אני יכול להגיד לך, שמפנדה אני קיבלתי שירות מזוויע. לא קונה מהם יותר.

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך, שכולם מצוינים, מבחינתי, חנויות מומלצות הם זיגזג, למיר, PCH, סימפלטק..

(סדר רנדומלי)

אני יודע, יש לי עסק איתם בגלל זה אפילו לא שאלתי איך הם !

אני מתלבט קשות אם לשלם למני (סימפלטק) את ה-200 שקל הנוספים האלו ולישון בראש שקט...

היתרון הנוסף שיש לPCH אצלי הוא שהם נמצאים במרחק נסיעה של 5 דקות (גם באופניים)

כך שאם קורה משהו אני יכול להגיע אליהם תוך דקות ספורות.

עוד תגובות ונסיון עם החנויות השונות יעזור מאוד.

פורסם

(סדר רנדומלי)

אני יודע, יש לי עסק איתם בגלל זה אפילו לא שאלתי איך הם !

אני מתלבט קשות אם לשלם למני (סימפלטק) את ה-200 שקל הנוספים האלו ולישון בראש שקט...

היתרון הנוסף שיש לPCH אצלי הוא שהם נמצאים במרחק נסיעה של 5 דקות (גם באופניים)

כך שאם קורה משהו אני יכול להגיע אליהם תוך דקות ספורות.

עוד תגובות ונסיון עם החנויות השונות יעזור מאוד.

ואלה אז אתה יכול פשוט לנסוע איתם לחנות ולקחת במקום (במידה ויש במלאי) כך אני עשיתי עם ה ti4200 שלי

פורסם

לפי דעתי אם PCH קרובים אליך אז תקנה אצליהם, כי למשל אם יהרס לך זיכרון אתה פשוט נוסע {רוכב ;D} אליהם ולוקח חדש :D

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אם PCH קרובים אליך אז תקנה אצליהם, כי למשל אם יהרס לך זיכרון אתה פשוט נוסע {רוכב ;D} אליהם ולוקח חדש :D

אני מקווה שככה זה יהיה, שאני לא אסע (ארכב :D) לשם והם יעשו לי צרות !

פורסם

על תדאג הם חנות טובה וגם יש לי חבר (טוב לא בדיוק חבר שלי אלה של ההורים שלי) שעובד שם ככה שאני מסודר גם בגלל

שההורים שלי סידרו לו את העבודה ,ככה שהם אני הצתרך לקנות משם חלק מסוים הוא יעשה לי הנחה. :flipa:

פורסם

לי דוקא יש עד עכשיו ניסיון לא מי יודע מה עם PCH -

הזמתני אצלם מחשב לפני כמעט שבועיים, והם כמובן הבטיחו לי שתוך שבוע אני אוכל לקחת אותו, אבל לאחר שתהקשרתי אליהם כמה וכמה פעמים ושאלית מה קורה, והם הבטיחו שיתקשרו אלי, אבל לא התקשרו, התברר שיש בעיה עם הצורב (SAMSUNG) מכיוון שהם לא מצליחים ליצור קשר עם היבואן, בקיצור, אני מחכה כבר כמעט שבועיים והמחשב עוד לא נראה באופק, ככה שאני ממש לא מרוצה מהם!

פורסם

Zאת בעית יבואן

זה לא אשמתם אם אין חלק מסוים בארץ

תשנה צורב

פורסם

אני כרגע במהלך עיסקה עם PCH.

השירות טוב, עונים מהר.

הזמנתי שני מאווררים ג'נרים, אחד לדים ושני גרילים.

עכשיו, אמרו פעם אחת עוד כמה ימים, עוד שבוע. פעם אחת חסר זה וזה, ופעם אחרת חסר זה וזה אחר ... אז...

בכל מקרה, אני מקווה להגיע אליהם מחר ( עם המסכה על הכתף ) ושיהיה להם הכל!

לסיכום, PCH .

ד"א, איש, איפה אתה גר? לוקח לי 10 דקות~ נסיעה באוטובוס, תאשר אותי באיציק... :)

פורסם
  • מחבר

לי דוקא יש עד עכשיו ניסיון לא מי יודע מה עם PCH -

הזמתני אצלם מחשב לפני כמעט שבועיים, והם כמובן הבטיחו לי שתוך שבוע אני אוכל לקחת אותו, אבל לאחר שתהקשרתי אליהם כמה וכמה פעמים ושאלית מה קורה, והם הבטיחו שיתקשרו אלי, אבל לא התקשרו, התברר שיש בעיה עם הצורב (SAMSUNG) מכיוון שהם לא מצליחים ליצור קשר עם היבואן, בקיצור, אני מחכה כבר כמעט שבועיים והמחשב עוד לא נראה באופק, ככה שאני ממש לא מרוצה מהם!

בדיוק בגלל מקרים כאלו אני מעדיף את Simpletech !

פורסם

אכן, השרות בסימפלטק איכותי ביותר.

חבר שלי קנה משם מחשב השבוע, ומני חסך לו צרות רבות בכך שהוא בדק את המעבד שהיה לו ומצא שהוא לא תקין. הוא נאלץ לחכות יומיים, אבל קיבל מחשב תקין.

פורסם

Zאת בעית יבואן

זה לא אשמתם אם אין חלק מסוים בארץ

תשנה צורב

אני יודע שזו לא אשמתם, אבל הם יכלו והיו צריכים להודיע לי על כך, במקום לתת לי לחכות שבועיים ורק אז לומר לי את זה!

מה שבטוח, אצלם אני לא קונה יותר!

פורסם

הא, ועוד דבר, יש לי חבר שקנה אצלם מחשב, והם התעקשו להרכיב לו את המעבד והHSF בעמצם בטענה שאחרת הוא לא יקבל אחריות, והם הרכיבו אותם לא טוב (המחשב כלל לא עלה) והוא היה צריך לנסוע אליהם שוב כדי שיתקינו את זה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים