פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'.ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה.אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אני אישית לא ניסיתי, לא מסתדר עם עברית אבל לפי מה שנאמר ברחבי הרשת, כן.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ווינדווס לא נועד לתפקד מימין לשמאל.כל פעם שאני על מחשב "עברי" אני פשוט משתגע, אני לא מוצא את כפתור התחל.העברית בויסטה רק הורסת את החוויה.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים גם אני לא אוהב וינדוס בעברית. אבל סתם לידע כללי.אגב לא מצאתי בוינדוס אפדייט את העדכון המדובר.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים גם אני לא אוהב וינדוס בעברית. אבל סתם לידע כללי.אגב לא מצאתי בוינדוס אפדייט את העדכון המדובר.יש לך אולטימייט?שיניתי חזרה לממשק הרגיל..היה נוראי....אבל אני מניח שלמשתמשים רגילים ושלא טובים כל כך באנגלית זה יהיה טוב...
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים יש לך אולטימייט?שיניתי חזרה לממשק הרגיל..היה נוראי....אבל אני מניח שלמשתמשים רגילים ושלא טובים כל כך באנגלית זה יהיה טוב...כן יש לי אולטימייט. אז זה באמת משנה את כל הממשק? מה מיקרוסופט מרוויחים מזה?
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר חברים, אפשרות הורדת השפות (ממשק מלא) היא כפי שציינתי בהודעתי הראשונה רק לבעלי רישיון ל- Vista Ultimate.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.