עבור לתוכן

בעיה- מסך מצהיב

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מסך של AOC דגם 9K+ יש לי אותו כבר ש נים, ביום שהפעלתי את המחשב כל התצוגה הוצגה בגוון צהוב מאוד, מזכיר את המחשבי דוס של פעם, רק אחרי הפעלה מחדש פעמיים של המחשב זה הסתדר, אבל עכשיו זה חוזר לפעמםי להבהב בצהוב שאני מזיז בטעות את השולחן מחשב או סתם שבא למסבך...

יש לי כרטיס מסך gforce ultra חדש ממש!!

מה עושים?

פורסם

תנסה את המשחב על מסך אחר.

לפי מה שנראה לי יש לך בעיית מגנטיות.

פורסם
  • מחבר

למה שפתאום אחרי 3 שנים זה יקבל בעיתו מגנטיות???

ועוד בר, זה גם נהיה צהוב אם אני מזיז את העכבר מהר לאורך המסך , אחרי שאני מניח לעכבר זה חוזר להיות נורמלי

פורסם

אם זה קורה שאתה מזיז את שולחן המחשב אז יתכן שזו בעיה של כבל רופף או לא תקין שמחבר את המסך לכרטיס המסך. נסה להחליף כבל או לבדוק שהוא מחובר טוב. בעיות דרייברים ותוכנה לא מושפעות מתזוזות שולחן.

פורסם

בעבודה גם הייתה לנו בעיה כזאת במסך 15 אינץ' של LG רק עם גוונים של סגול....

החלפתי ת'כבל VGA והכל הסתדר

לדעתי זה כבל לא תקין

פורסם
  • מחבר

תודה לכם...

רק 2 דברים,

דבר ראשון, אני מדבר כאן על מסך CRT אני לא יודע למה העבירו אותי לכאן...

דבר שני, אם הבעייה היא אכן בכבל, למה שתנודות עכבר ישפיעו על זה?

פורסם

אממממ....

יכול ליהיות שהכבל של העכבר ושל המסך נוגעים אחד בשני וזה גורם להפרעות........ למרות שלא נראה לי בכלל

בכל מקרה אני עדיין 90% שזה הכבל

פורסם

זה בכלל נראה כמו איזה סוג של בעיות ארטיפקטים/התיישנות כרטיס המסך.. לא חושב שיש קשר למסך בכלל.. בדוק במחשב אחר את המסך.

פורסם

גם לי יש את הבעיה במסך LG CRT ואני לא חושב שזאת בעיה של כבל, אצלי המסך נהיה צהוב ובהתחלה זה היה רק כשהמסך היה זז אם בטעות הזזתי את השולחן מחשב או משהו נתקל במסך אז זה כמו מגעים כאלה שהוא היה רוב הזמן רגיל ועם הנגיעות האלה הוא הפך צהוב לכמה רגעים.. היום הוא כמעט קבוע תפס את הצהבת הזאת ורק אם אני מביא לו איזה כמה בוקסים או משהו כזה אז זה משתחרר וחוזר לעצמו אבל לא להרבה זמן, הבעיה הזאת נובעת מזה שמיקמתי את המסך ממש בצמוד לשני רמקולים וכשהייתי מגביר ממש ווליום חזק מוזיקה כמו טראנס אז מהבאסים המסך בהתחלה התחיל להתעוות ולרצד עם הגוון הצהוב עד שעם הזמן זה נהיה כמעט קבוע, לדעתי צריך פשוט לקחת את המסך לטכנאי ולהחליף איזה חלק זה לא צריך להיות משהו שיגרום לזרוק את המסך לפח. מה שבטוח שאם הבעיה שלך זהה לשלי אז זה לא קשור לכרטיס מסך כי קניתי מסך lcd חדש ורואים בו פיקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים