פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים למישהו יש שילוב כזה?אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם?אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים למישהו יש שילוב כזה?אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם?אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?נסה להתחבר עם שם משתמש בחרה אחרת באותו זמן, ולבדוק האם יש שוני במהירות בין שני הספקים.
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מחבר אתה מוריד דרך פלאשגט?GIGAGETמנהל הורדות חביב וחינמינסה להתחבר עם שם משתמש בחרה אחרת באותו זמן, ולבדוק האם יש שוני במהירות בין שני הספקים.בעייתי קצת..אני אנסה להשיג ממישהו
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים יש לי חבילה של 5 מגה ב012 ו ADSLויש לי חשבון פרימיום בראפידשר ואני מוריד תמיד על מהירות 700-720בכל מקרה רפיד מגבילים אותך ל 25 ג'יגה ב5 ימים
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר איך הישגת פרמיום בראפידשייר?בוא נגיד שאפשרי לקנות אצלם חשבון.זה לא 25 ג'יגה בייט ליום?בכל מקרה לא עברתי את הלימיט הזה ומשם מה זה האט לי
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים תגיד... נכון לכל דבר יש כמה לינקים? איך אתה מוריד אותם? אתה מעתיק אחד אחד או שיש לך איזשהי דרך להעתיק את כל הלינקים בבת אחת ושזה יוריד את כולם.?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מה הבעיה בלהוריד עם פלאשגט? להפך, חשבתי להציע לו להוריד דרך FG. לפעמים זה מוריד יותר מהר מהדפדפן. תגיד... נכון לכל דבר יש כמה לינקים? איך אתה מוריד אותם? אתה מעתיק אחד אחד או שיש לך איזשהי דרך להעתיק את כל הלינקים בבת אחת ושזה יוריד את כולם.? תוריד ותתקין Flashget.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.