עבור לתוכן

IQPC אולי מוכנים לקבל את ה-8800GTS שלי בחזרה ולהביא לי 8800GT, כדאי? מהר! תודה..

Featured Replies

פורסם

ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?

פורסם

אבל GT עולה פחות מ-GTS, לא?

ואיזה GTS יש לך ?

אתה חושב שגם את שלי הם יקבלו ? :P

פורסם
  • מחבר

יש לי 320MB... עוד דקה הם מתקשרים אליי ואומרים לי אם זה אפשרי (כנראה שאני הראשון שמתקשר אליהם... :)) הם נותנים לי, שווה או לא??

פורסם

אני כמעט בטוח שכדאי! לפי הנתונים הוא יותר חזק, הביקורת וגם אתה לא צריך לדאוג בקשר לעניין ש320MB לא יספיקו בעתיד :)

פורסם

תודיעה בבקשה מה נגמר.

פורסם

אם הם מסכימים תקפוץ על זה ..

הGT יותר חזק מהGTS במיוחד מה320

פורסם
  • מחבר

אז ככה: הם חזרו אלי, ושאלו אותי אם יש לי את הקופסה של זה, ומה עניתי...:

שלפני שבוע גזרתי את הקופסה כדי להדביק את הציור על הדלת של החדר שלי!!!! :pissed: :pissed: וידעתי שזה יקרה לי!!

בכל מקרה אם אמרו לי שהם יבדקו מה אפשר לעשות ושהם יחזרו אלי ביום חמישי, אבל הם אמרו שאולי הם יקחו את זה וימכרו את זה במשהו כמו 1300 ואני יוסיף 100-150 שקל ויקח את ה-8800GT.

ד"א יש להם אתר חדש לראות אם בא לכם...

פורסם

ביגלל מבחן אחד מסכן אתה רוצה להחליף את הGTS?? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הוא יותר טוב ממנו בהכול! ועל הנייר גם (והנייר כן משפיע, אל תגידו לי שצריך להסתמך על משחקים!).

זאת עובדה שיש לו יותר Stream Processors. זאת עובדה שיש לו יותר זיכרון. עובדה שיש לו תדרי זיכרון וליבה יותר גבוהים. עובדה גם שהבקר שלו נמוך בקצת מאשר ה-GTS הנוכחי, וזאת המגבלה היחידה שלו.

והמבחן הראה בדיוק את התוצאות ששחשבתי שיראה.

ואני בטוח שעוד שבוע תראה עוד מבחנים שמאשרים את זה.

פורסם

ילד, אין בחיים מתנות חינם.

פורסם

אממ.. מה חינם בזה ? הוא יוסיף עוד 200-300 שקל שבתכלס הוא היה צריך לשלם פחות..

בכל מקרה, עצוב ליראות איך ששוק כרטיסי המסך מתרדר, לא יאומן שכרטיס שעולה 1700 שקל לא מריץ משחקים כמו שצריך,

אולי זה תקופת מעבר, או שאולי זה בכלל בגלל שמפתחי המשחקים לא משקיעים עבודה בתיאמות אבל עדיין זה לא כמו לפני שנתיים שרק ניכנסתי לעיניין, אז הכרטיס של עלה 1700 שקל והריץ הכול כמו םצצה אבל היום...

למרות שהאופציה האחרונה יכול ליהיות כי כבר ראינו מצבים שמשחקים רצים מצויין ורואים נהדר..

כמו למשל BIOSHOK,הדמו של TIME SHIFT ושל COD 4, חלק גם אומרים של UT3 רץ נהדר..

פורסם

הוא יותר טוב ממנו בהכול! ועל הנייר גם (והנייר כן משפיע, אל תגידו לי שצריך להסתמך על משחקים!).

זאת עובדה שיש לו יותר Stream Processors. זאת עובדה שיש לו יותר זיכרון. עובדה שיש לו תדרי זיכרון וליבה יותר גבוהים. עובדה גם שהבקר שלו נמוך בקצת מאשר ה-GTS הנוכחי, וזאת המגבלה היחידה שלו.

והמבחן הראה בדיוק את התוצאות ששחשבתי שיראה.

ואני בטוח שעוד שבוע תראה עוד מבחנים שמאשרים את זה.

לא בהכרח, תלוי איזו גירסה מביאים לך לפי מה שהבנתי ה-GT מגיע ב-2 גירסאות אחת 256MB והשנייה 512MB, ככה שכניראה מביאים לך את הגירסה של ה-256MB

פורסם

זה לא רק 512 ?

צוף תיבדוק את זה שלא תאכל אותה שוב עם החוסר זיכרון...

פורסם

ואו האתר החדש ממש שווה.

וזה לא בחינם כי הוא: שואל פה, מספר לחברה והם זוכים לעוד פיסת פרסום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים