פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים הספק:http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.htmlתנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים.בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים המאוורר של הספק מחובר ישירות ללוח בהלחמה, אם יש לך ת,חלקים כדי להפוך אותו לימושי, זה רעיון טוב.אתה יכול להכין מהמארז מחזיק ניירות משרדיים(נו-הריבועים הקטנים האלה)אתה יכול לשים אותו על מקל ולהרביץ למי שמעצבן אותךאתה יכול להכין מהחוטים שוט-לאותה מטרה כמו האפשרות העליונה.אתה יכול למכור אותו לאלטיזאכן(או איך שלא כותבים את זה... הכוונה לאנשים שהולכים ברחוב וצועקים את המילה הנ"ל) אם הוא מספיק מפגר תוכל להוציא 100-300 ש"ח.אתה יכול לזרוק אותו מהחלון להנאתך.לבנות ממנו מנורה.לתת אותו במתנה.לבהות בו ולבכות על עד כמה הספק היה טוב ואיך החדש לא יוכל להיות כמוהו אף פעם(-רק אם אתה מתקרב לגיל 60)מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אתה יכול לזרוק אותו על חתול... אבל מה שאני יכול להציע לך זה לשים את המאורר במארז
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מהתחת, מה זה מאיפה ? מזאת אומרת?אין סוג אחר חוץ ממלאוכתיים של לחץ אוויר ללא ריח.
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים זה מה שאני עשיתי עם הספק טרמלטייק שנשרף לי... עכשיו יש לי מאוורר ענק של 12 ס"מ בקידמת המארז...
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים תקנה מלחם הכי פשוט שתמצא .לי יש מלחם שעולה 30 ועוד בדיל ב10 שקל קניתי אותו לפני שנה בערך רק בשביל להלחים משהו ואני משתמש בו די הרבה .זה דבר די שימושי שאתה יכול להשתמש בו די הרבה אפילו לדברים הכי קטנים ,אם תקנה פשוט תלחים את החיבורים אגב איפה אתה גר? אם אתה גר באזור נתניה הייתי משאיל לך את שלי או אפילו מלחים לך
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים לא ידעתי שיש פה כמה שהם נורא נורא מצחיקים :'(לא ממש התכוונתי להצחיק.זה קרה באמת באיזה מפגש של הזון, רק שזה היה עם כונן קשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.