עבור לתוכן

אימוץ חיית מחמד

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה חשבתי כבר הרבה זמן על אימוץ חיית מחמד

יש לי כבר דגים אבל זה חיית מחמד פסיבית ולא אקטיבית

אני חשבתי על משו כמו כלב/חתול אבל נזכרתי שראיתי יום אחד בעיתון כאלה חיות מחמד חמודות כאלה בארץ כמו קואלה כאלה רק יותר קטנים

קיצר מה שאני שואל איזה חיות יש לאימוץ??? ואיזה חיות אחרות שאין באימוץ יש לקנייה?

ותודה מראש

פורסם

קוואלה ?

לך על חמוס ( קצת מסריח - ניתוח ויטרינרי קטן מסדר את זה )

פורסם

התכוונתה צ'ינצ'ילה?

פורסם

אוגר :xyxthumbs: (לא סיברי אבל)

פורסם

אנחנו בעיצומה של עונת הרבייה של החתולים, וכמו כל שנה,לצערי, יש גורים קטנים שצרכים עזרה (כאלה שחולים מדי בכדי לשרוד ברחוב או לחילופין שאמא שלהם מתה), אם תרד לרחוב ותפקח את עיניך, רוב הסיכויים שתראה אחד שזקוק לעזרה.

פורסם

כן צ'ינצ'ילה זה נחמד אבל זה ממש לא לאימוץ... זה עולה המון כסף.

ומנסיון, אל תאמץ כלב כי זה גוזל המון זמן, קח חתול במקום

פורסם
ומנסיון, אל תאמץ כלב כי זה גוזל המון זמן, קח חתול במקום

דווקה עם יש לך זמן קח כלב היה לי גם חטול וגם כלב מניסיון הים אתה רוצה להשקיעה זמן וחבר אמיתי לך על כלב הים אתה רוצה חיה שתצתרך 20 דקות תיפול ביום וסתם תתרוצץ בבית קח חתול

אבל על תקח כלב גדול הים יש לך דירה ללא גינה כי זה מאוד בעייתי בשבילם (אין מקום להתרוצץ ולשחק אז הוא יתחיל להיחלש וימות מוגדם לבסוף)

פורסם

אנחנו בעיצומה של עונת הרבייה של החתולים, וכמו כל שנה,לצערי, יש גורים קטנים שצרכים עזרה (כאלה שחולים מדי בכדי לשרוד ברחוב או לחילופין שאמא שלהם מתה), אם תרד לרחוב ותפקח את עיניך, רוב הסיכויים שתראה אחד שזקוק לעזרה.

:xyxthumbs:

חוץ מהאקט ההומניטרי, חתול היא חיית בית מושלמת, היא דורשת מינימום תחזוקה, עצמאית, אין בעייה להשאיר אותה לבד בבית.

(חשוב לזכור אבל שמאוד רצוי לסרס ולעקר אותם, לפני שסירסתי את החתול שלי הוא היה פשוט סיוט בתקופת הייחום, עכשיו הוא סבבה)

פורסם

דווקה עם יש לך זמן קח כלב היה לי גם חטול וגם כלב מניסיון הים אתה רוצה להשקיעה זמן וחבר אמיתי לך על כלב הים אתה רוצה חיה שתצתרך 20 דקות תיפול ביום וסתם תתרוצץ בבית קח חתול

אבל על תקח כלב גדול הים יש לך דירה ללא גינה כי זה מאוד בעייתי בשבילם (אין מקום להתרוצץ ולשחק אז הוא יתחיל להיחלש וימות מוגדם לבסוף)

:s07: :s07:

יש לי לברדור בדירת 70 מטר מרובע ואם יוצאים איתו מספיק אז זה לא בעיה

פורסם

וואו הגזמתם, כלב זה לא איגואנה נחש או דגים שאם הכלוב קטן אז הם מתים מוקדם...

זה החיית בית הכי רצינית שיש,ואם זה לא דירת חדר אחד שיש בה דני ענק אז אין שום בעיה עם כל כלב בכל דירה כמעט....

ברור שעדיף גינה לכלב גדול,כדי שיוכל לרוץ ולהסתובב בה... אבל גם בלי אין שום בעיה, פשוט לצאת איתו שלא ישמין וכל זה...

פורסם

ariv3.jpg

חיית המחמד האולטימטיבית.

פורסם

צדק מי שכתב על חתולים שהם אחלה חיות מחמד

אני יכול להעיד על עצמי שהייתי בן אדם של כלבים ואז אימצתי חתולה והמיתוס נשבר - חתולים מחזירים ומראים אהבה לא פחות מכלבים! והם חיות מדהימות כיף לשחק איתם ואפשר גם לשבת ולהרגע כשהם ישנים בחיקך

ועוד בונוס - חום הגוף של חתול הוא כ2 מעלות מעל חום הגוף של בן אדם, לישון עם חתול בחורף זה תענוג.

פורסם

צדק מי שכתב על חתולים שהם אחלה חיות מחמד

אני יכול להעיד על עצמי שהייתי בן אדם של כלבים ואז אימצתי חתולה והמיתוס נשבר - חתולים מחזירים ומראים אהבה לא פחות מכלבים! והם חיות מדהימות כיף לשחק איתם ואפשר גם לשבת ולהרגע כשהם ישנים בחיקך

ועוד בונוס - חום הגוף של חתול הוא כ2 מעלות מעל חום הגוף של בן אדם, לישון עם חתול בחורף זה תענוג.

חחחחח הטמפרטורה של הכלב שלי היא פי איזה 19 מטמפ' של בנאדם, כשאני יושן עם הכלב שלי בחורף אני מזיע :screwy:

פורסם

^^^זה למה אומרים קור כלבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים