פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שלום רביש לי מפרט הבא:מעבד: P4 2GHzלוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyteזיכרון: 2.5 GBכרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MBדיסק קשיח: WD 2500KSכוננים: 2מאווררים: 5 של 80 Mmבהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו.אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם.עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה.אז השאלה העיקרית שלי: מה יכול לגרום לכך שנהרסים לי הדיסקים ואיך לפתור אותה?ושאלה נוספת: האם את הדיסק האחרון יחליפו לי או שאחרי בדיקה של כשבועיים יחזירו?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים לוח אם או ספק כוח, הם הגורמים המרכזיים בדרך כלל.תיבדוק גם עם הכבלים של הדיסק קשיח תקינים, ועם בסוף אחרי החלפת לוח אם וגם ספק וגם כבלים\רכיבים תנתק פשוט הכול חוץ מחלקים בסיסיים שהמחשב יעבוד ועם הבעיה ממשיכה לך אז תיבדוק את הנקודה של החשמל שלך בבית.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני באמת חושב שזה הספק.אם יש לך ספק ולוח חלופיים אז תבדוק. אם לא לך למעבדה.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר לפיתרון של השקע קניתי אל-פסק של Advice 750VAאת הספק אני ככל הנראה הולך להחליף לחדשאבל איך יכול לוח אם להיות הסיבה לבעיות, הרי הוא רק ניגש לדיסק מבחינת קריאת מידע ולא מספק חשמלובנושה זה ניסיתי להחליף בין הקניסות SATA שעל הלוח לא עזר
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים קשה לי להסביר אבל אני נתקלתי במקרים כאלו שהלוח גרם לבעיות.החלפה בין הכניסות לא תעזור כי הן מקבלות מתח מאותו מקור.שים לב שאתה קונה ספק טוב.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר אני באמת חושב שזה הספק.אם יש לך ספק ולוח חלופיים אז תבדוק. אם לא לך למעבדה.איך בדיוק אני בודק? הרי אם הדיסק נהרס, אז הוא נהרס, הרי פעמיים כבר החליפו לי אותו. וגם הרי הוא לא נהרס ישר, אלה אחרי זמן מה: השני - אחרי שבועיים, השלישי - אחרי שלושה חודשים, הרביעי - אחרי חודש.[br]פורסם בתאריך: 22.10.2007 בשעה 06:51:42קשה לי להסביר אבל אני נתקלתי במקרים כאלו שהלוח גרם לבעיות.החלפה בין הכניסות לא תעזור כי הן מקבלות מתח מאותו מקור.שים לב שאתה קונה ספק טוב.תודה, ZAMאני הולך לפי המומלצים של HWzone. והאמת אני חושב שזה יותר ספק. אחליף אותן, ואז אם לא יצליח נחלים לוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.