עבור לתוכן

העדר משחקים והפיכת ויסטה ENG לויסטה בעברית

Featured Replies

פורסם

שלום אני אורח חדש בפורום עם מחשב חדש, יש לי מספר שאלות, אודה מאד למי שיתאמץ ויענה לי.

1) אני קיבלתי מחשב עם ויסטה ביזנס 32 ביט שפועלת באנגלית, האם יש אפשרות להחליף אותה למערכת שתפעל בעברית (תפריטים, עזרה , ממשק המשתמש) אני עיינתי באתר של מיקרוסופט והדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא ששפת הקלט תהיה בעברית. אז האם אפשר לשדרג ללא תשלום? ובתשלום? אני לא הצלחתי להבין איך לשדרג ויסטה לויסטה?

2)משום מה אין בויסטה את המשחקים הרגילים והחדשים שמגיעים בדר"כ עם מערכת הפעלה כמו שולה המוקשים וכו' . למה? ואיך אפשר להוריד?

3) האם אפשר להחליף ביזנס להום פרימיום ללא תשלום?

אני יודע שאולי אין זה המקום לשאול אך לא הצלחתי באתר של מיקרוסופט. פרט נוסף: אני קיבלתי את המחשב עם דיסק התקנה של Dell .

פורסם

1. לא ניתן להחליף ללמשק עברית בצורה חוקית, לא בתשלום ולא בחינם.

2. בעיקרון יש אותם, כנראה שההתקנה שלך לא מכילה אותם. אין לי מושג איך להוסיף אותם

3. לא

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי א"א לשדרג לגירסה עברית כלל? האם תוכל להסביר איך אפשר באתר לשדרג בתשלום לפרימיום או לאולטמייט (יש בגירסה עברית?)?

איך אפשר לפנות לMS בישראל על הבעיות האלו?

פורסם

אם קנית באנגלית (וקנית באנגלית) לעולם לא תהיה לך מערכת הפעלה בעברית בצורה חוקית.

אין לי מושג איך משדרגים מהאתר שלהם

אתה יכול לפנות אליהם אבל הם יגידו לך שאתה צריך לקנות מחדש ויסטה בעברית במחיר מלא

פורסם
  • מחבר

1)תודה.

2)מהאתר שלהם אפשר לשדרג במחיר מוזל לויסטה מXP, אז אתה אומר שמויסטה לויסטה צריך לשלם מחיר מלא??

טוב, משונה..

פורסם

אתה יכול להוסיף את המשחקים מתוך

Control Panel\Programs and Features

turn windows features on or off

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה באמת עלה לי. בענין גירסה שירות לקוחות של MS אמרו שצריך לקחת דיסק ממי שיש לו גירסה של XP ולהתקין מחדש עת הגרסה שלי ושלפעמים זה מצליח ולפעמים לא . מישהו יכול להסביר לי את זה? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים