עבור לתוכן

ציוני הפסיכומטרי הגיעו :@

Featured Replies

פורסם

הגבוהה מבניהם

אתה כותב עם שגיאות כתיב (גבוהה?!) ,והוצאת 701 ?

• תגובות 112
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה כותב עם שגיאות כתיב (גבוהה?!) ,והוצאת 701 ?

נראה לי סתם נלחץ לי פעמיים הה.

(ושונא לשון).

זה שרוצה לעשות פסיכומטרי... אם אין לך בגרויות בחורף קח חופש מהבצפר (עשיתי עכשיו בספטמבר ולא באתי לבצפר בזמן הזה)

פורסם

נראה לי סתם נלחץ לי פעמיים הה.

(ושונא לשון).

אה קורה.... יש המון כאלו שכותבים כך כל הזמן....ד"א גם אני קיבלתי 701 (!) בדיוק כמוך....רק שזה היה לפני המוווון זמן....אם הייתי ניגש עכשיו בלי להתכונן בטח לא הייתי מגרד את ה-600..

פורסם

אויש, תעזבו אותי משטויות האלו, בגרות ופסיכומטרי זה רק לשכירים.

בתכלס אני עושה כרגע בגרות רק בגלל המשפחה, המטרה שלי בחיים ולמה שאני רוצה להגיע אין כמעט צורך בזה ולא זה לא בעל קיוסק או משהו דומה.

לא אהבתי כמה דברים בכל הדיון הזה, שאנשים חושבים שאפשר לשפוט בן אדם לפי הציון שלו בפסיכומטרי, מצטער להגיד לכם, ציון בפסיכומטרי מראה רק על דבר אחד - כמה אתה לומד, משקיע ומכיר את הטכניקה וזה הכל עלק מבריק יותר, חכם יותר זה לא מבחן IQ זה סתם עוד מדד שרוצים כאן בשביל להגיע ללימודים להשכלה גבוה.

פורסם
  • מחבר

שכירים...

לא לכולם יש כסף להתחיל לפתוח עסק

פורסם

ממש לא מסכים איתך...! בנאדם צריך פסיכומטרי ובגרות ע"מ ללמוד במוסד להשכלה גבוהה. יש המון בוגרים של מוסדות להשכלה גבוהה שהם עצמאים...מה הקשר בכלל? חוץ מזה אנשים הולכים ללמוד לא רק לצרכי פרנסה אלא כי משהו מעניין אותם . אתה כמראה בן-אדם שיטחי שרק כסף בראש שלו.

פורסם

ממש לא מסכים איתך...! בנאדם צריך פסיכומטרי ובגרות ע"מ ללמוד במוסד להשכלה גבוהה. יש המון בוגרים של מוסדות להשכלה גבוהה שהם עצמאים...מה הקשר בכלל? חוץ מזה אנשים הולכים ללמוד לא רק לצרכי פרנסה אלא כי משהו מעניין אותם . אתה כמראה בן-אדם שיטחי שרק כסף בראש שלו.

תעשה לי טובה, למקצוע שאני מתכוון ללכת אליו זה מקצוע שדבר ראשון שאני הולך עליו ממטרת אידיואלגיה וגם המשכורת שם לא הכי גבוה.

אתה אפילו לא חושב ולא יודע מה אני מתכוון לעשות בחיים שלי וישר שופט אותי, תעשה לי טובה.

מה לעשות מוסדות להשכלה גבוה לא בשבילי.

פורסם

בתכלס אני עושה כרגע בגרות רק בגלל המשפחה, המטרה שלי בחיים ולמה שאני רוצה להגיע אין כמעט צורך בזה ולא זה לא בעל קיוסק או משהו דומה.

לא אהבתי כמה דברים בכל הדיון הזה, שאנשים חושבים שאפשר לשפוט בן אדם לפי הציון שלו בפסיכומטרי, מצטער להגיד לכם, ציון בפסיכומטרי מראה רק על דבר אחד - כמה אתה לומד, משקיע ומכיר את הטכניקה וזה הכל עלק מבריק יותר, חכם יותר זה לא מבחן IQ זה סתם עוד מדד שרוצים כאן בשביל להגיע ללימודים להשכלה גבוה.

איזה עסק אתה מתכוון לפתוח?

אני מכיר מישהו שאני יתחיל לכתוב לך תסיפור חיים שלו אתה תחשוב שהיום הוא בגיל גייטס

אבל הוא אמר לי שחייבים ביטחון = לימודים

אתה יודע גם דונלד טראמפ כמה שהוא גאון גם לו היתה תקופה ממש חלשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים