עבור לתוכן

ציוני הפסיכומטרי הגיעו :@

Featured Replies

פורסם

אם כבר דיון פסיכומטרי,

לכמה זמן תקף הציון של הפסיכומטרי?

אם למשל אני עושה עכשיו (סתם דוגמא) פסיכומטרי ועוד 5 שנים אני הולך לאוניברסיטה איתו, עדיין הוא יהיה תקף?

תודה.

• תגובות 112
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

7 שנים אם אני לא טועה.

פורסם

פסיכומטרי זה לא כזה מעניין ומתיש נורא' date=' וגם אני לא בכיתה של מחוננים וגם ככה אני בנאדם ממוצעי... אז ככה שאני לא מתפלא שקיבלתי ציון כזה, אפילו אם הייתי משתפר ב-200 נקודות שזה הרבה, עדיין לא הייתי מצליח להשיג את הרף שרציתי.

בתחילת הקורס קיבלתי 294, כן כן, עד כמה שזה גרוע, אבל סימנתי רק חלק מהתשובות ולא סימנתי סתם.

[/quote']

:S עשית עם קורס?

פורסם

קיבלתי כמו שחשבתי.. 460 . כל הקורס שלנו היה חודש אחד בשבועיים הרשאונים השקעתי ועשיתי את הכול אבל בשבועיים שאחרי זה כמעט ולא נגעתי בחומר כי ראיתי שזה לא ראלי בשבילי לקבל ציון שיתן לי משהו אז סתם הלכתי לעשות את הבחינה כי כבר שילמתי עליה ועשיתי חצי קורס. אני לא מצטער עליה כי למדתי הרבה תכניקות ודברים חדשים והכי חשוב זה מכין אותך לבחינה הבאה שתיהיה אחרי הצבא או מה שזה.

וכל הכבוד לאלו שהוציאו 700 זה באמת לא קל ,בפסיכומטי אין חוכמות חיביים לחרוש ולחרוש.

פורסם

אם מישהו בא לפסיכומטרי בלי ללמוד בכלל כמה הכי גבוה הוא יכול להוציא?

פורסם

800

פורסם

לפי זה:

http://www.psychometry.co.il/Article.aspx?ArticleID=7

מקבל 800 רק מי שענה נכון על כל השאלות.

בכל מקרה,

אני דווקא אהבתי את הפסיכומטרי יחסית לכל שאר הבגרויות.

אפשר לקבל בו ציון גבוה במעט השקעה יחסית.

כלומר, הסכם של האונברסיטאות מושפע כל כך חזק מהפסיכומטרי, שעם טיפטיפה הקפדה על המבחן הזה אפשר להקפיד הרבה פחות בבגרויות, דבר אשר דורש זמן השקעה רב יחסית.

פורסם

אני מכיר בן אדם שלא ללמד לפסיכו והציא 780 בערך

פורסם

אז בשביל הדברים האלו לא יבקשו ממך ציון פסיכומטרי, תעודת בגרות תספיק בהחלט.

כל הקטע של הפסיכומטרי זה לדרג את רמת המשכל של האנשים בחברה, ומפה השם פסיכו-מטרי.

אני מודה, השיטה הזו בכלל לא מצביע אם אתה חכם או לא.

במיקצועות מבוקשים מקבלים רק את הציונים הטובים, במקצועות לא מבוקשים מתירים לפעמים להתקבל בלי ציון בכלל.

הפסיכומטרי ממש לא בא לדרג את רמת המשכל (אתה מתבלבל עם IQ). המטרה המוצהרת שלו היא לתת איזשהי הערכה לגבי היכולת שלך להצליח בשנה א' באוניברסיטה. הוא סה"כ בא לבדוק את היכולת שלך להתמודד עם כמות לא קטנה של חומר בזמן קצר ולחוץ מאוד, ואת זה הוא עושה טוב מאוד, בתיאוריה לפחות.

אתה חיי בסרט. אולי לך ולאנשים צעירים בד"כ קל להשיג תוצאות ממוצעות ++ , אבל לאנשים מבוגרים רבים זה דבר קשה מאוד אפילו עם השקעה מעל ומעבר לרמת ההשקעה שרבים מהצעירים משקיעים. אני מכיר אישית אישה בת 45 בערך שלמדה המון לפסיכומטרי ופשוט לא קיבלה את הציון שהיא כוונה אליו[סביבות ה520] חרף המאמצים שלה, ואני מבטיח לך שהיא לא טיפשה, למעשה היא חכמה מאוד ובעלת אוצר מילים רחב מאוד. זה פשוט בא בקלות לאנשים כמוך[וכמוני למען הדיון] ולאנשים צעירים באופן כללי, ככה שאל תעשה הכללות.

עד כמה שאני זוכר, מעל גיל מסוים, 32 נדמה לי, בכלל לא צריך פסיכומטרי..

ומה שכתבת תקף לגבי כל דבר ולא רק פסיכומטרי - ככל שאתה מתבגר ככה יותר קשה לך ללמוד. הדוגמה הכי פשוטה - זרוק לקורס תכנות שני אנשים עם רמת ידע דומה, רצוי שתהיה איפשהו ברצפה, עם הבדל משמעותי אחד - אחד מהם בן 18-20, והשני בין 70 או אפילו 50. תבדוק כמה זמן לוקח להם ללמוד את אותו החומר ולא תאמין מה ההבדל.

פורסם

בוא נגיד ככה:

למדתי בצורה עקומה לבחינה לפני למעלה מ-7 שנים, לקחתי קורס מעאפן שהעבירו בתיכון, קיבלתי בדיוק מה שרציתי בבחינה הראשונה, ושהספיק לי להתקבל למקצוע ספציפי.

למרות מה שאנשים חושבים, הסטטיסטיקה של הבחינה מייצגת את פוטנציאל הפסיכומטרי שלכם. יש גבול למה שבנאדם יכול להוציא, ומי ששווה 420 לא יעבור את ה-550 גם אם הוא נורא יתאמץ ויעשה את הבחינה כמה פעמים. וכן, מישהו חייב לקבל 420.

בכל אופן, במהלך לימודי יצא לי להכיר הרבה אנשים מ"מועדון 700 ++", כולל אנשים שקיבלו 800 (אנשים, לא איש), כולל מדריכי פסיכומטרי וכו'. מסלול הלימודים מספיק ארוך כדי שאוכל להגיד לכם בוודאות: הבחינה מייצגת, ולא רק הבדלים גסים בין "טיפש לחכם", אלא בין חכם לחכם, גם בקצה הזנב של הגאוסיין. מי שקיבל 770 מהיר יותר וחד יותר ממי שקיבל 720, לפחות "חכם במובן הקונבנציונלי" - "חכם של אוניברסיטה". וזה הבדל בין חכם מ97% מהאוכלוסיה ל 99% ++ מהאוכלוסיה.

למרות שזה לא אומר כלום על חשיבה יצירתית, יכולת שינון, כשרונות אומנותיים וכו'. אז אני לא מודד אנשים לפי פסיכומטרי, וכדאי מאוד שגם אתם לא.

פורסם

סתם שאלה לא קשורה, אתה לא לומד/למדת רפואה?

פורסם

"למרות שזה לא אומר כלום על חשיבה יצירתית, יכולת שינון, כשרונות אומנותיים וכו'. אז אני לא מודד אנשים לפי פסיכומטרי, וכדאי מאוד שגם אתם לא."

מי לעזאזל מודד אנשים על סמך הציונים שלהם במבחן כזה או אחר?!

אגב,אני לקחתי קורס פסיכומטרי מסובסד כזה של הצבא כשנשאר לי חודש לשחרור וזאת הייתה ההחלטה הכי גרועה שלי-אל תעשו את הטעות הזאת.

פורסם

בוא נגיד ככה:

למדתי בצורה עקומה לבחינה לפני למעלה מ-7 שנים, לקחתי קורס מעאפן שהעבירו בתיכון, קיבלתי בדיוק מה שרציתי בבחינה הראשונה, ושהספיק לי להתקבל למקצוע ספציפי.

למרות מה שאנשים חושבים, הסטטיסטיקה של הבחינה מייצגת את פוטנציאל הפסיכומטרי שלכם. יש גבול למה שבנאדם יכול להוציא, ומי ששווה 420 לא יעבור את ה-550 גם אם הוא נורא יתאמץ ויעשה את הבחינה כמה פעמים. וכן, מישהו חייב לקבל 420.

עוד הפעם אנחנו נכנסים לזה? פסיכומטרי זו טכניקה וטכניקה תמיד ניתן לשפר. לא חסר אנשים שהתחילו מ-500 וסיימו עם 750. תסביר את זה.

פורסם

יש לכם טיפים ללימדה? (בעיקר אלו שקיבלו ציון גבוה :))

יש לי עוד הרבה זמן, אבל מהציונים שחלק מהאנשים קיבלו פה זה כבר מפחיד אותי.

פורסם

עוד הפעם אנחנו נכנסים לזה? פסיכומטרי זו טכניקה וטכניקה תמיד ניתן לשפר. לא חסר אנשים שהתחילו מ-500 וסיימו עם 750. תסביר את זה.

אם זה מה שנוח לך לחשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים