פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS.האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר.כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב.תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים התוכנה מותקנת על מערכת ההפעלה , ואין קשר לכרטיס מסך , (לא ידוע לי על בעייה עם כרטיס מסך מסויים)
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אם תסתכל באתר של סמסונג תראה רשימת כרטיסים נתמכים והכרטיס שלי לא מופיע שם.מעבר לזה לאחר שהתקנתי את התוכנה המסך לא הציג תמונה וכל הזמן הוא היה מתכבה .עכשיו שהסרתי אותה הכל הסתדר בינתיים.בקיצור אני צריך עכשיו תוכנה אחרת כדי לכוון את המסך כראות עיני ואני לא מתכוון לסיבוב המסך.בקיצור יש פה מישהו שיש לו את המסך הנ"ל?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לי יש את המסך הנ"ל ואצלי אין את הבעיה הזאת... כ. מסך 7600GS והדרייבר האחרון של NVIDIA.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר התקנת את ה AUTO ROTATION שכוללת את MAGIC TUNE?ושאלה נוספת ברשותך,האם אתה רואה את מסך האיתחול לפני ה WINDOWS?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לא התקנתי שום תוכנה שבאה עם המסך פרט לדרייבר שהורדתי מהאתר של סמסונג ע"מ שהמסך יהיה מזוהה כמו שצריך.על איזה מסך איתחול אתה מדבר? לא ממש הבנתי למה התכוונת. פרט נמק והסבר...
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אז כנראה התוכנה היא שגורמת לבעיה שהיתה לי.אני התכוונתי אם אתה רואה את המחשב עולה כי אצלי אני רואה רק כשה WINDOWS עולה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים שמע לעצתי, אם אין לך שימוש בפייווט (כמוני), אל תתקין את כל השטויות שמגיעות עם המסך. מספיק דרייבר אחד מעודכן מהאתר של סמסונג ודרייבר עדכני לכרטיס ע"מ שהמסך ייתן את התפוקה המלאה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר התקנתי את ה DRIVER שנמצא בדיסק האם יש DRIVER עדכני כי אני לא רואה כזה באתר של סמסונג.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר עוד משהו שרציתי לשאול.ליד כפתור ה POWER ראיתי דבק נייר ואני לא יודע אם אני אמור להסיר אותו ומה תפקידו בכלל.הסרתי את חלקו העליון ואני כנראה צריך להפוך כדי להסיר גם את החלק התחתון.האם זה ככה בכל המסכים האלה?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים כן, אתה יכול להסיר את נייר הדבק הזה... זה פשוט מיועד להגן על המנורה מסביב כשזה ארוז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.