עבור לתוכן

מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל?

Featured Replies

פורסם

מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?

פורסם

לא נראה לי שמישהו מבין בזה כי אף אחד (חוץ מכמה) קונים בחו'ל .

מכמה סיבות:

) אחריות. הרבה יותר פשוט לממש את האחריות בארץ מאשר עם רכיב מחו"ל.

2) משלוח. דמי המשלוח (של החנות ששולחת מחו"ל) לארץ בד"כ גבוהים מאוד ואם מדובר במערכת שלמה אני מניח שזה יוסיף די הרבה כסף.

לדוגמה, רציתי לקנות לפני שנתיים כ. מסך מארה"ב ודמי המשלוח היו צריכים להיות בסביבות 60$ (290 שקל!), למערכת שלמה זה יהיה כנראה יותר.

3) יש על חלקים שמגיעים מחו"ל לארץ מע"מ (18% תוספת למחיר), כלומר במקום 10 אלפים - 11800. על חלקי מחשב אני די בטוח שאין מכס.

4) הדואר בארץ על הפנים, יעקבו לך את המשלוח המון זמן.

לסיכום, אם אתה מכיר משהו שטס, אתה יכול לבקש ממנו לקנות לך חלק מהדברים (כ. מסך, כ. קול...), הוא יעביר את המכס וככה לא תצטרך לשלם מע"מ ודמי משלוח.

חלקים רגישים, כמו זכרונות, לא מומלץ לקנות כי הם יכולים להתקלקל ויהיה קשה לממש את האחריות.

אם יש לך קרוב בחו"ל אולי הוא יכול לנסות לשלוח לך חלקים כדואר רשום, לא בקופסה המקורית, אולי דברים כאלה לא בודקים ולא משלמים עליהם מס.

פורסם

על רמקולים יש מכס גבוה במיוחד...

פורסם

תנסה לקנות מפה נראה לי הכי בטוח זול וטוב

פורסם

תנסה לקנות מפה נראה לי הכי בטוח זול וטוב

האתר הזה אמין?

אפשר לבטוח בו?

פורסם

חבר שלי השתמש בשירות שלהם כמה פעמים והכל היה בסדר,

אבל הוא רק העביר דיסקים, היטסינק ועוד כמה דברים קטנים.

לא הייתי סומך עליהם כ"כ בעצמי.

חוצמזה אין לך שום קשר עם החבילה שלך מהרגע שהיא יוצאת מהחברה שלהם ועד שהיא נוחתת...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות חלק מהמפרט שלי בחו"ל (דברים קטנים וזולים בעיקר) כמו כרטיס מסך R9700 P או R9800 P שהרבה יותר זולים מאשר בארץ וגם מעבד AMD ATHLON XP 2500+ BARTON שעולה רק 172$ והיטסינק, ועוד כמה דברים בטוח לא מארז או משהו כזה.

מישהו מכיר חנות זולה בארה"ב באינטרנט שאני יכול לקנות ממנה? אני לא מתמצא בחנויות ואתם יודעים אם יש הפרש גדול במחיר בין אירופה לארה"ב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים