פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מה שברור אני לא מתכנן לשלם עבור ICQ. ואם מדברים על חלופות אז אולי אודיגו. כי אני פשוט לא סובל את MSN Messenger פשוט תוכנה מעצבנת ולא נוחה. אין מה לעשות התרגלנו לאיציק. איציק, אנחנו נתגעגע
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אנשים כבר פרצו מערכות הפעלה, תוכנות שדורשות כרטיסי ויזה להורדה מלאה וכו' :AR15: לכן אם איציק יעלה כסף אז מבחינתי הוא כבר פרוץ :smoke:
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים if icq will cost money it will be crackedand guys, u still have trillian! ;D
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים האי סי קיו לא תעלה כסף בזמן הקרוב.הודעות השרשרת סטייל "עוד מעט ידרשו כסף! אם יותר ממאה אנשים יעבירו את זה זה לא יעלה כסף" קיימות כבר מICQ 98 וגם בגירסא לפני זה (שלא היה לה תאריך). אם זה כן יקרה אז באמת נמצא פתרונות חלופים
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים טוב אז כולם יכולים להרגע להמשיך לשחק moo3/splinter cell/generals/cs. ;D אגב אני מת על ההודעות האלה ששולחים באיציק סטייל "אם לא תעביר את ההודעה הזו ל20 איש מחר אמא שלך תמות מסרטן"
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אתם לא מבינים שכול התוכנות שמשתמשות ברשת של הICQ גם יעלו כסף כי ICQ בטח יקחו כסף על השימוש ברשת שלהם..וזה בטח יהיה יותר מסובך לפרוץ משום שהתוכנה בנוייה קח שבלי להתחבר לשרת שלהם, התוכנה לא מתפקדת.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים האי סי קיו לא תעלה כסף בזמן הקרוב.הודעות השרשרת סטייל "עוד מעט ידרשו כסף! אם יותר ממאה אנשים יעבירו את זה זה לא יעלה כסף" קיימות כבר מICQ 98 וגם בגירסא לפני זה (שלא היה לה תאריך). אם זה כן יקרה אז באמת נמצא פתרונות חלופיםבדיוק.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים יאללה מה כבר עשיתם מ-ICQ... מערכת הפעלה?! ;D אפשר לחשוב, הם רוצים לעשות התאבדות כלכלית? שיבושם להם... יש עוד 101 פתרונות הרבה יותר טובים!
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני לא מאמין שהתשלום יהיה 40 ש"ח לשבוע ( קצת מוגזם לא ? ) .....אני לא מתכוון לשלם אגורה , יש מספיק freeware שיהוו תחליף לאיציק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.