פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"ייש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא?אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושליםאם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לושבוע טוב לכולנו
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים לא יהיה יותר קל להתקשר למוקד אגד ולשאול?או שבעצם אתה מגיע ברכב ואז ההודעה שלי לגמרי מיותרת?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר ^^לא בדיוק הבנתי אותך---לא יהיה יותר קל להתקשר למוקד אגד ולשאול?או שבעצם אתה מגיע ברכב ואז ההודעה שלי לגמרי מיותרת?אני אכן מגיע עם רכבהבנתי שבצומת ראם יש ימינה ושמאלה, לאן אני צריך לפנות?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אם אתה מגיע מירושלים לצומת ראם אז שם אתה לוקח שמאלה אתה תגיע לצומת אחווה שם אתה ממשיך ישרואז אתה מגיע לצומת קסטינה שם אתה לוקח ימינה ורק ישר ואתה תוך 2 דקות במז"י
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר תודה על העזרה, שאלה נוספתאיך אני אזהה את מז"י? (ש"ג אופייני? סממן מיוחד?)
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים תודה על העזרה, שאלה נוספתאיך אני אזהה את מז"י? (ש"ג אופייני? סממן מיוחד?)זה ממש פשוט:בקרית מלאכי תראה מצד שמאל תחנת דלק, לאח"כ תתקל ברמזור שבו תמשיך ישר ולאחר כמה מטריםתפנה ימינה (לפני הבסיס יש מעין אוטבוס כחול)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.