עבור לתוכן

מסך של Dell 2007FP נשרף עקב חיבור שנאי שלא מתוצרת הח&#1489

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך לפני שבוע של דל. הערב הדלקתי את המחשב המסך נדלק. אבל אני ברוב טיפשותי חיברתי אליו מאחורה שנאי של הרמקולים שלי CREATIVE כדי לשמוע סאונד מהמסך. המסך המשיך לעבוד אך בוודאי לא השמיע שום סאונד. כעבור כמה דקות המסך פשוט נכבה. ולא נדלק יותר...

לא הרחתי שום ריח של שרוף לא מהשנאי ולא מהמסך עצמו...

עכשיו האם אני יוכל לממש אחריות על המסך ולהחליף אותו? האם יש דרך לבדוק אותו שהוא אכן נשרף בגלל שחיברתי אליו את השנאי?

או שפשוט הלך הכסף?? תודה למגיבים...

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת שלך כי היא די מטעה, המסך לא נשרף מעצמו.

אני לא אהיה מופתע אם החנות לא תהיה מוכנה להחליף לך את המסך, אחרי הכל מדובר בנזק שאתה גרמת. תמיד אפשר לנסות ואולי למישהו יהיה מספיק חשוב שתהיה מרוצה, אבל זה באמת לא משהו שמצדיק החלפה במסגרת האחריות.

לאיזו כניסה חיברת את השנאי?

פורסם
  • מחבר

אני אשנה את הכותרת.

חיברתי את השנאי לכניסה איפה שכתוב "SPEAKER SYSTEM".

אבל השאלה האם הם יכולים לבדוק בדיוק מה גרם לנזק הזה. או שפשוט הם יראו שהוא שרוף אז הם יחליפו לי לאחד חדש.

אני צריך לדבר עם החנות שקניתי ממנה את המסך או לפנות ישירות לנציגות DELL בישראל שנמצאת בתל אביב?

פורסם

אני לא חושב שממ לא ניתן לדעת שזה נעשה במזיד ...

אני מציעה לנסות ולהגיד שזה פתאום קרה ..

צריך ידע מתקדם בלקטרוניקה כדי לשחזר איך זה קרה .

פורסם
  • מחבר

אז להתקשר לחנות ממה קניתי את המסך. להגיד להם שעבדתי עם המחשב היום עד שפתאום הוא פשוט נשרף.

וואי אני לא רוצה להגיע למצב שהם יגידו לי שאין אחריות על מקרים כאלה...

פורסם

אני מציע שקודם כל תרגע ותנסה להוציא את המסך מהשקע.

ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה שלו

ולתת לו לנוח מחוץ לשקע נניח חצי שעה

ואחרי זה לנסות ולהפעיל אותו שוב.

במידה ולא יעזור פנה לחונת ותגיד או את האמת או שזה לבד

פורסם

אז להתקשר לחנות ממה קניתי את המסך. להגיד להם שעבדתי עם המחשב היום עד שפתאום הוא פשוט נשרף.

וואי אני לא רוצה להגיע למצב שהם יגידו לי שאין אחריות על מקרים כאלה...

לא, פשוט תתקשר אליהם, ותגיד שעבדת עם המסך ושיחת במשחק כלשהו\עשית עריכה\ או כל משהו אחר, ובמהלך עיסוקיך המסך פשוט כבה, כשניסית להדליק אותו הוא לא נדלק.

מאד פשוט, מאד קל, ומבטיח החלפת אחריות, פשוט תיהיה "בור" שלא מבין במסכים, ותגיד שאתה לא מבין מה קרה ;)

לי זה עבד עם מוצרים אחרים כמה פעמים טובות :lol:

פורסם

אתם פשוט אנשים מגעילים, בגלל אנשים כמוכם השירות בארץ נמצא ברמה כזאת.

פורסם

אבל אני ברוב טיפשותי חיברתי אליו מאחורה שנאי של הרמקולים שלי CREATIVE כדי לשמוע סאונד מהמסך. המסך המשיך לעבוד אך בוודאי לא השמיע שום סאונד.

כשקראתי את הדיון הזה פשוט ישבתי מול המסך כמה דקות והייתי בשוק מוחלט.

אני פשוט לא מאמין שחיברת שנאי מתח 220 וולט ליציאת אוזניות, וחשבת שזה יגרום לזה שתשמע סאונד כלשהו מהמסך (?!) :screwy:

אני נשבע לך בכל היקר לי שאתה הבן אדם הכי מטומטם שיצא לי לראות בכל שנות חיי. אם אתה אמיתי בכלל.

פורסם
  • מחבר

באמת עשיתי פה מעשה טיפשי. לא יודע מה עלה לי לראש כשחיברתי את השנאי למסך.

ניסיתי לחבר שוב את המסך אחרי כמה זמן ושום דבר לא עזר. עדיין לא נדלק.

מחר אני אתקשר לחברה ואדבר איתם.

לפי מה שהבנתי מהם בהתחלת הקנייה כשהייתי אצלהם בפתח תקווה שהמרכז שירות של DELL הוא בת"א. מחר אני אדבר איתם.

ואחזיר לך תשובה...

אני כולי בלחץץץץ!!!

פורסם

אתם פשוט אנשים מגעילים, בגלל אנשים כמוכם השירות בארץ נמצא ברמה כזאת.

אה כן..

ובחול כולם ילדים טובים

פורסם

מה הקשר לשירות?

זה לא עולה כסף לחנות,ולא ליבואן.

ליצרן.

פורסם

איך יכלת לחבר את השנאי של הרמקולים למסך כדי לשמוע ממנו סאונד כש..למסך שלך בכלל אין רמקולים מובנים :kopfpatsch:

פורסם

יש סיכוי שהוא עובד פה על כולם, אף אחד לא כזה טיפש...

אבל אם זה אמיתי...אז...

20.jpg

פורסם

בהחלט יש כניסה שקוראים לה SPEAKER POWER או לדעתי ביכלל זאת יציאת חשמל בישביל SoundBar

לדל יש את ה AS501 SoundBar שאפשר לחבר למסך ואז יש גם רמקול למסך

מה שעשיתה זה חיברתה מקור מתח למקור מתח כנירא נישרף איזה מהשהו במסך אולי איזה פיוז במיקרה הטוב לכאלה שיחשבו שזה כניסה ושצריך לחבר חשמל לשם בישביל שישמעו "רמקולים" ממסך שביכלל אין רמקולים

כנירא טעות של DELL שיצרו יציאה בצורה של כניסה (אבל שוב אני לא ממש בטוח בזה שזה יציאה אבל ככה זה נירא לי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים