עבור לתוכן

נהג בצהל ודרך לצאת מזה

Featured Replies

פורסם

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ.

יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג!

פרופיל 45 וקבא 54

דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי.

זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון?

אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם.

אני רוצה לשרת בצהל, להשתחר על 21 זה לא אפשרות בשבילי אבל גם לנהוג שלוש שנים זה לא אפשרות.

איזה עוד דרכים יש בשביל לצאת מהמצב שאני נמצא בו?

פורסם

לא משנה מה אל תסכן את הרשיון האזרחי שלך .

משרד הרשוי עובד בשתוף פעולה מלא עם הצבא , אני מכיר מישהו שהיה נהג משאית בצבא ונתפס מעשן גראס במהלך שירותו

משרד הרישוי לקח לו את הרשיון משאית , והשאיר אותו עם רשיון רגיל (עד 4 טון ).

פורסם
  • מחבר

לא משנה מה אל תסכן את הרשיון האזרחי שלך .

משרד הרשוי עובד בשתוף פעולה מלא עם הצבא , אני מכיר מישהו שהיה נהג משאית בצבא ונתפס מעשן גראס במהלך שירותו

משרד הרישוי לקח לו את הרשיון משאית , והשאיר אותו עם רשיון רגיל (עד 4 טון ).

אתה 100% בטוח שאם אני יכשל בבדיקה של הניורולוג בחיים לא יהיה לי רשיון אזרחי?

אוף, איך יוצאים מהבור הזה :(

פורסם

תעשה כל מאמץ לבטל את הפגישה עם הנורולוג .

ואם תיהיה חייב ללכת אליו , תעשה את הבדיקות בשיא הרצינות . אחרת הרשיון שלך מוטל בסכנה .

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין דבר אחד, נגיד אני נכשל בבדיקה של הנירולוג - הם שוללים לי את הרשיון לכל החיים או שיש דרך להוציא חדש אחרי הצבא?

פורסם

זה מאוד קשה וגם אז הצבא יכול לעשות לך בעיות על זה ששיקרת להם.

תחשוב על זה בהגיון לשנייה:

אם אתה בא ומרצונך החופשי מספר להם שאתה לא מסוגל לנהוג ואתה סכנה לציבור, אתה באמת מצפה שהם ייתנו לך להמשיך לנהוג באזרחות?

פורסם

כל דבר אתה יכול לבטל אחרי הצבא, אבל זה סיפור וזה להתחיל לרוץ בין רופאים ולהוכיח ש"השתפרת" וכו...

לאדע עד כמה אתה באמת רוצה את זה.

ובנתיים בזמן הצבא לא יהיה לך רישיון אזרחי, זה גם מבאס.

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל לשכנע את עצמי: "להיות נהג בצבא זה לא כזה גרוע ... "

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל לשכנע את עצמי: "להיות נהג בצבא זה לא כזה גרוע ... "

:)
פורסם

אני בעצמי הורדתי פרופיל על סעיף נוירולוגי וגם לי חירטטו שאני יאבד את הרשיון האזרחי!

אני הורדתי פרופיל ביום של הגיוס ושהייתי שנתיים בצבא שלחו לי מכתב מן המכון לרפואה בדרכים של משרד הרישוי שבו נאמר לי שדיוחו להם מהצבא על הבעייה

קבעתי תור לנוירולוג אזרחי והוא חתם על הטפסים שאין לי כל בעיה נוירולוגית.

כעבור שבוע קיבלתי מכתב שהכל בסדר ואני יכול להמשיך לנהוג.

פורסם
  • מחבר

אני בעצמי הורדתי פרופיל על סעיף נוירולוגי וגם לי חירטטו שאני יאבד את הרשיון האזרחי!

אני הורדתי פרופיל ביום של הגיוס ושהייתי שנתיים בצבא שלחו לי מכתב מן המכון לרפואה בדרכים של משרד הרישוי שבו נאמר לי שדיוחו להם מהצבא על הבעייה

קבעתי תור לנוירולוג אזרחי והוא חתם על הטפסים שאין לי כל בעיה נוירולוגית.

כעבור שבוע קיבלתי מכתב שהכל בסדר ואני יכול להמשיך לנהוג.

תודה!עכשיו אני יכול לחזור לבסיס בידעה שאני לא יסבול 3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים