פורסם 2003 במרץ 1822 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500234,00.html לפי ההודעה הזאת, צריך להתחיל להכין חדרים אטומים. אמא!!!
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אנשים דפוקים, נשבע לך... מה הלחץ?!אני היחיד ש"אדיש" למה שקורה?אבא שלי רץ בבית (כרגע) בפאניקה, עזב את העבודה מוקדם... מודיע לכל העולם ואחותו בטלפון שצריך להכין חדרים אטומים, צועק עלי להעביר ת'טלויזיה בחדר לחדר האטום.סרטטטטטטטטטטטטטטייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים JESUS!!!ממה אתם מפחדים יותר מהסקאדים של סדאם או מהפטריוט שיינסו לפגוע בהם???במלחמה הקודמת הם עשו יותר נזק ;D
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אני מפחד מהחץ, במהלך ניסוייו ראינו כמה הוא יכול "לרקוד" מסביב לטיל במקום לפגוע בו.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים לנו אין חדר אטום, וגם לא יהייה לנו. אנחנו לא מפחדים (וגם לא טיפשים). לא יזרקו עלינו שום דבר הפעם.BTW, כל ישראל ואחותו רואים את המהדורת חדשות המרכזית ב20:00 ככה שלא צריך לפרסם את זה כאן.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אני מפחד מהחץ, במהלך ניסוייו ראינו כמה הוא יכול "לרקוד" מסביב לטיל במקום לפגוע בו. LOL ברצינות?? ואני חשבתי שזה מה שיציל אותנו מהסקאדים דווקא זכרתי שכל הזמן התפרסמו בעיתון הצלחות של הניסויים
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים כמו שאני מכיר את הסקאדים מהמלחמה הקודמת, ה"סקאדים המשופרים" של סדאם, שהתפרקו באוויר ובשל כך הפטריוט לא ידע אם הוא פוגע בראש נפץ, או בסתם חתיכת מתכת שהתפרקה. זה דבר שהחץ יודע לעשות. הוא מזה את הראש נפץ בעזרת חיישן אלקטרו אופטי.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אני רק יצטט את עצמי משיחה מוקדמת יותר על הנושא בשביל שתדעו איך אני מרגיש כלפי המלחמה: Yeah baby war baby!! Yeah wohoooooooo! let the fun begin :-\ עריכה: שכחתי להגיב לנושא אפילו אין לי חדר אטום, כאילו איזה טיל כבר יגיע עד לכרמיאל?! (למיקרה שאלוהים ירגיש שבא לו להשתעשע וליפגוע בכרמיאל אז בבקשה כוון לבית הספר שלי)
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים במלחמה הזו אני אשב על הגג ואראה איך בגוש דן חוטפים טילים.. ואם יבטלו לנו את הטיול השנתי בשבוע הבא בגלל המלחמה, אני אישית יוצא לצוד את סדאם (ואולי אני אשאיר לאמריקאים כמה שאריות)
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים תודה רבה.. לא ידעתי שהיה דיון על זה. מוזר כי המספרים שהעתקתי מראים שהמסכה הונפקה ב99, והמזרק הוחלף בשנת 80 כנראה לא העתקתי נכון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.