עבור לתוכן

מסך LCD ב1700 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך LCD בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט...

בנתיים אני מתלבט בין ה-

LG 1960TR

לבין

Samsung SyncMaster 226BW

שמעתי שמסך רחב לא מומולץ כל כך למשחקים, זה נכון?

תודה לעוזרים.

פורסם

מכיוון שה-1960TR לא ייתן לך איכות תמונה גבוהה, אין סיבה לא לעלות כבר ל-22 אינץ'.

אם אתה מחפש איכות תמונה יש אופציות באיזור ה-"19, אבל ה-1960TR הוא לא אחת מהן.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע?

מה אתה אומר על LG L1900R ?

דרך אגב רצוי שגם יהיה לו עיצוב טוב...

פורסם

VP930

פורסם

מסכים עם אור כהן.

עשו על זה ביקורת באתר:

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/

אני חושב שרק הסמסונג והוויוסוניק נכנסים לך לתקציב.

פורסם
  • מחבר

הסמסונג נראה טוב אבל יחס ניגודיות נמוך וזמן תגובה גבוה מה שאומר שיהיו מריחות במשחקים כבדים...

{דרך אגב כרטיס מסך- Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail} יש משהו אחר???

פורסם

למשחקים בתקציב הזה יש בדיוק שתי אופציות - ה-226BW שהצעת או ה-VP930. זה עניין של איכות וארגונומיה (VP930) מול גודל (226BW), תחליט מה חשוב לך.

פורסם

אם אני לא טועה יש גם מסך 20'' רחב של PHILIPS בעל פאנל S-PVA שנמכר בארץ ב1500 ש"ח, פשוט שחכתי את הדגם.

פורסם

בדיוק זה, נראה לי שהמסך הזה משתלם יותר מהVP930 במחיר של 1490, בהתחשב בכך שהוא מגיע לרזולוציה גבוהה יותר, וגודל גדול יותר, החיסרון היחיד לדעתי הוא שהוא רחב, אב יש כאלו שאוהבים את זה ;D

פורסם

מסך מעולה, יש לי אותו בבית כבר 3 שבועות ואני נהנה מכל רגע ...

צבעים חיים, פונטים ברורים וחדים, זוויות צפיה מצויינות.

אין מסך (מלבד ה VP930) שיכול להתחרות עימו במחיר הזה, הפאנל שלו זהה ל ASUS PW201 שנמכר בארץ ב 2000+ .

פורסם
  • מחבר

ה- PHILIPS בהחלט נראה טוב, אבל הניגודיות שלו נמוכה והזמן תגובה גבוהה, בטוחים שזה לי יפריע לביצועים???

אולי אני ירכוש את ה 226BW וזהו, הוא נראה מבטיח...

מה אתם מצעים אני בדילמה רצינית עכשיו......

פורסם

הניגודיות של הפיליפס לא כל כך נמוכה, בסמסונג מן הסתם הנתון לא יהיה מדויק ובפועל יהיה נמוך יותר ממה שמפורסם במפרט.

לגבי צפיה בסרטים, אני יכול לומר לך שרואים מצויין, לא ראיתי מריחות ורואים מאוד ברור וחד.

אם אתה גיימר כבד מן הסתם הסמסונג יהיה עדיף בגלל זמן התגובה, אם אתה תבלה הרבה שעות מול המסך ולא תרצה לעייף את העיניים קח את הפיליפס ללא שום התלבטות.

אל תתפתה לגודל, ה 2" לא שווים נחיתות משמעותית באיכות של המסך.

בהצלחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים