פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אני מתאר לעצמי, אבל רציתי להיות בטוח שזה לא בגלל החלפת הכרטיס מסך.בכל מקרה, תבדוק את הטמפ' בביוס.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר בהתחלה היה 34 מעלות אחרי איזה 5 דקות נהיה 43 אבל בכל מקרה. זה לא מספיק חם לATHLON XP כדי להתכבות ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מה הביוס אומר על המתחים של הספק 3/5/12 V? אגב הכי טוב לבדוק אותם אם מולטימטר (רב מודד) דיגיטליאם יש לך אחד אני יכול להביא לך לינקים למדריכים ,תנסה לעלות תוינדוס בsafe mode
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.