עבור לתוכן

כיצד הייתם מגדירים את מדינת ישראל?

Featured Replies

פורסם

לדבר איתכם זה כמו לדבר לקיר.

אמנם אני לא מסכים עם כל הדעות של "דר. רון", אבל בדיון הזה הוא צודק לגמרי. משום מה יותר מדי אנשים פה חושבים שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם, חושבים שכוח האדם שלנו יותר איכותי מלמדינות אחרות, וחושבים שהטכנולוגיה שלנו מתקדמת משל אחרות בהרבה. את הדבר הזה אולי הייתי מקבל אם היה נאמר ביחס למדינות השכנות לנו, אבל השאננות של חלק מהאנשים פה גורמת להם לחשוב שאם היינו יוצאים למלחמה כנגד כל מדינה בעולם היינו מוחצים את הצבא שלה.

• תגובות 55
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיקון טעויות זה לא טמטום :nono:

תחשוב לבד על ההשלכות של ילד בן 13 שיקרא הודעה כמו "צה"ל הכי טוב בעולם ויותר טוב מצבא ארה"ב" ויאמין בה.

הוא הא... "ההשלכות" של ילד בן 13 אחד שחושב שצה"ל הכי טוב בעולם...

על מה אתה מבזבז את הזמן שלך... תן לעצמך אגרוף יא חתיכת אינפנטיל.

פורסם

אני ישראלי אדוק , אבל לגמרי לא מסכים שיש לנו את הצבא הטוב בעולם\ חיל האויר\ איכות אנשים\טכנולוגיה ........

זה ממש בולשיט אחד גדול .

אם תגיד את זה לאמריקאי הוא יקרע עליך מצחוק . ובצדק .

פורסם

אני גם לא ישראלי אדוק אבל אם אין לנו את חיל האוויר הטוב ביותר יש לנו מהטובים...

אם יש דבר אחד טוב בצבא הזה זה חיל האוויר...

וכל חרא אחר נכון =[

פורסם

אני ישראלי אדוק , אבל לגמרי לא מסכים שיש לנו את הצבא הטוב בעולם\ חיל האויר\ איכות אנשים\טכנולוגיה ........

זה ממש בולשיט אחד גדול .

אם תגיד את זה לאמריקאי הוא יקרע עליך מצחוק . ובצדק .

לדבר איתכם זה כמו לדבר לקיר.

אמנם אני לא מסכים עם כל הדעות של "דר. רון", אבל בדיון הזה הוא צודק לגמרי. משום מה יותר מדי אנשים פה חושבים שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם, חושבים שכוח האדם שלנו יותר איכותי מלמדינות אחרות, וחושבים שהטכנולוגיה שלנו מתקדמת משל אחרות בהרבה. את הדבר הזה אולי הייתי מקבל אם היה נאמר ביחס למדינות השכנות לנו, אבל השאננות של חלק מהאנשים פה גורמת להם לחשוב שאם היינו יוצאים למלחמה כנגד כל מדינה בעולם היינו מוחצים את הצבא שלה.

אני לא מבין איפה ראיתם שרשום שאנחנו הרבה יותר טובים מארהב??

תיקון טעויות זה לא טמטום :nono:

תחשוב לבד על ההשלכות של ילד בן 13 שיקרא הודעה כמו "צה"ל הכי טוב בעולם ויותר טוב מצבא ארה"ב" ויאמין בה.

הוא הא... "ההשלכות" של ילד בן 13 אחד שחושב שצה"ל הכי טוב בעולם...

על מה אתה מבזבז את הזמן שלך... תן לעצמך אגרוף יא חתיכת אינפנטיל.

^^^^^

זה מצחיק זה...

פורסם

כמו שיוסי אמר הויכוח הזה מטומטם .

אני לא מבין איפה ראיתם שרשום שאנחנו הרבה יותר טובים מארהב??

הרבה מאוד תאמין לי , אני פורש מהויכוח .

פורסם

פחחחחחחחחחחחחח... גם בשנת 3489 אחרי מותו של ישו השני רמה החיים בבלרוס לא תתקרב לרמת החיים בישראל. אתה אידיוט אם אתה לוקח את דבריו של האהבל האנטישמי הזה ברצינות.

כמישהו שמאיז לקרוא לאחרים טפשים ולמה שהם כותבים שטויות אתה ממש בור.

לא מדובר על רמת החיים בכלליות אלא על רמת נקיון וישראל היא דיר חזרים אחד גדול. לא מאמין? תיצא החוצה ותסתכל מסביבך. אני מאמין שאתה כבר רגיל לזה אז אתה לא תשים לב לזה כנראה.

מה שגם איכות חיים זה לא רק כמה כסף יש per בן אדם שגם פה קומץ קטן של מאוד עשירים מעלה את הממוצע של כל השאר(ישראל היא המדינה עם אחוז העניים הכי גדול מבין ה20-30 המדינות המפותחות או שממש בתחתית הרשימה).

y_a_n_i_k ,

צבא הכי טוב בעולם

פורסם

טוב, פיספסתי את זה, אז הוא קצת מושפע... :smile1:

בכל אופן אני לא רואה שום סיבה למה לא לחשוב שיש לנו אחד הצבאות הטובים שיש... :-\

פורסם

ואני לא רואה סיבה לחשוב שהוא הכי טוב :nixweiss:

פורסם

ואני לא רואה סיבה לחשוב שהוא הכי טוב :nixweiss:

אני לא רואה שום סיבה טובה לא לתת לילד בן 13לחשוב ככה...

פורסם

ואני לא רואה שום סיבה להשאיר את הת'רד הזה פתוח

נמאס כבר מההתבכיינות שלכם על ישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים