עבור לתוכן

כיצד הייתם מגדירים את מדינת ישראל?

Featured Replies

פורסם

מורפיקס לא מזהה את המילה הזאת . מה פירושה ?

בורים אם אני זוכר נכון לא?

• תגובות 55
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע מה זה בכלל כוח אדם צבאי איכותי?

לצה"ל כולם מתגייסים ואחוז האסירים לשעבר בצא ארה"ב קטן מאוד.

זה שרמטכ"ל נבחר מסיבות פוליטיות נטו לפי מה שאתה אומר לא אומר לך שמשהו בצבא רקוב?

תעשה איפוס CMOS.

ואתה יודע מה זה כוח אדם צבאי איכותי?? בתור אחד שלא התגייס עדיין...

זה לא משנה מה אחוז המתגייסים שהם פושעים זה רק מראה משהו על הצבא... וזה שאתה לא רואה מה הולך בצבא ארהב זה לא אומר שאין שם שחיתויות כנל לגבי הממשל.

זה רקוב בצמרת שקרובה לפוליטיקה, ככה זה אצלינו, ככה זה בכל מקום, זה לא משנה את איכות החיילים שלנו.

hillbillie - מה פירוש המילה?? :-\

I doubt hillbillies understand english.

as an admin in this forum you should talk more appropriately.

פורסם

I doubt hillbillies understand english.

lol, don't ever underestimate the stupid :smile1:

פורסם

וזה שאתה לא רואה מה הולך בצבא ארהב זה לא אומר שאין שם שחיתויות

במילה אחת - Blackwater

בשתי מילים - אבו גרייב

בארבע מילים (+חיפוש בגוגל) - troops facing murder charges

אחת התוצאות העיקריות:

http://www.cnn.com/2006/LAW/10/18/soldiers.court/index.html

פורסם

ok, you are aware that the IDF does'nt have combat soldiers with criminal records at all, right?

זה משנה כי?

ואתה יודע מה זה כוח אדם צבאי איכותי?? בתור אחד שלא התגייס עדיין...

זה לא משנה מה אחוז המתגייסים שהם פושעים זה רק מראה משהו על הצבא... וזה שאתה לא רואה מה הולך בצבא ארהב זה לא אומר שאין שם שחיתויות כנל לגבי הממשל.

זה רקוב בצמרת שקרובה לפוליטיקה, ככה זה אצלינו, ככה זה בכל מקום, זה לא משנה את איכות החיילים שלנו.

hillbillie - מה פירוש המילה?? :-\

as an admin in this forum you should talk more appropriately.

אני יודע השאלה האם אתה יודע?

תבדוק ממה היה מורכב הצבא של האימפריה הרומית שנחשב באותה תקופה לבעלת הצבא עם כוח האדם האיכותי ביותר והחזק ביותר.

זה שיש חיילים עם עבר פלילי לא הופך אותם לחיילים רעים.

אין שום קשר לשחיתות אנחנו מדברים כל כוחו של צבא.

פורסם

Dr. Ron Paul

אין לי מה להתווכח איתך, כמה שאני אוהב את אמריקה, מת עליה (ארה''ב יענו), מת לגור שם וכו', אני לא כמוך, מבין כלכך במעומדים לבחירות שם,

משתמש בכינוי של מועמד לנשיאות שם, רואים שאתה "גוי". ומפה נובע שאתה לטובת "הצבא שלהם".

אם היה לישראל כמות משאבים, וכמות אנוש כמו של ארה''ב, היינו אוכלים אותם בלי מלח ואפילו בלי קטשופ, אמנם יש להם טכנ' מתקדמת,

אבל החיילים שלנו, הצבא שלנו הרבה יותר מאומן וחזק ובעל ניסיון.

פורסם

נו אולי מספיק להתווכח עם החוינה הזה? הוא הרי יעשה הכי כדי להוציא את ישראל הכי רע שאפשר... נמאס כבר כל פעם אותו סיפור

פורסם

נו אולי מספיק להתווכח עם החוינה הזה? הוא הרי יעשה הכי כדי להוציא את ישראל הכי רע שאפשר... נמאס כבר כל פעם אותו סיפור

צודק

פורסם

Dr. Ron Paul

אין לי מה להתווכח איתך, כמה שאני אוהב את אמריקה, מת עליה (ארה''ב יענו), מת לגור שם וכו', אני לא כמוך, מבין כלכך במעומדים לבחירות שם,

משתמש בכינוי של מועמד לנשיאות שם, רואים שאתה "גוי". ומפה נובע שאתה לטובת "הצבא שלהם".

אם היה לישראל כמות משאבים, וכמות אנוש כמו של ארה''ב, היינו אוכלים אותם בלי מלח ואפילו בלי קטשופ, אמנם יש להם טכנ' מתקדמת,

אבל החיילים שלנו, הצבא שלנו הרבה יותר מאומן וחזק ובעל ניסיון.

מי זה "הצבא שלהם" צבא ארה"ב? אז למה אתה כותב את זה עם "?

גוי אני או לא אני ישאיר לך את הספק ולי את הצחוק. מה שכן אם אתה הולך וקורא לאנשים אחרים גוי/גוים אין שום סיבה לא לקרוא לך יהודון או שפתאום אתה רואה שזה שם שאמור להעליב? :kopfpatsch:

"אם היה" מאוד אופטימי מצידך. אין לה, הסיפור נגמר. הצבא האמרקני מסוגל לשתק את כל ישראל בלי שימוש בנשק להשמדה המונית וגם בלי שישראל תידע שזה בא. ככה שאין לה אפילו סיכוי להתגונן מול איום של תקיפת צבא ארה"ב שלא לדבר על תקיפת ארה"ב כי פשוט אין לה את הכלים לזה.

צה"ל ממש לא יותר מאומן וגם לא בעל יותר נסיון. תגבה את מה שאתה אומר בעובדות ולא במילים כי הן אינן שוות הרבה.

נמאס לך תת-אדם שכמוך שאתה מקלל ומעליב אנשים אחרים כי מה שהם אומרים לא נראה לך נעה?

אל תקרא את התגובות שלי. הדבר האחרון שאני צריך זה הערכה ממשהו כמוך.

אחרי זה "בני אדם" כמהוא מצהירים: "זה לא אנחנו זה הגוים ה**** אנחנו אנשים מעולים סתם שונאים אותנו האנטישמים האלו! ".

יש סיבות טובות מאוד לנשוא "בני אדם" כמוך.

פורסם

That, or you could just take a look at his avatar and figure the same thing. Any guy that either wears makeup or likes other dudes that wear makeup(which aren't members of Kiss). Shouldn't ever be taken seriously, because the only way of proving him wrong, is to give him a "hard reset" AKA - beat the crap out of him.

או במילים אחרות, תרביצו לאימו עד שהוא יזעק אמא...

:smile1:

פורסם

:lol:

שנייה שנייה im so afraid !

זה שאתה מחשיב איכות של שיר לפי איך שהמבצע נראה ולא איך נשמע קולו אומר הכל עליך.

פורסם

תגידו אתם לא חושבים שכל הווכוחים האלה israel vs US מתאימים לילדים בכיתה ג'?

כל מי שמשתתף בזה הוא או מטומטם בגלל שהוא העלה את הנושא או מטומטם בגלל שהוא חושב שהשתתפות בויכוח היא מהותית או משהו כזה.

אתם פשוט חבורה של מטומטמים - כן זה כולכם.

פורסם

המדינה הזאת אבודה

That, or you could just take a look at his avatar and figure the same thing. Any guy that either wears makeup or likes other dudes that wear makeup(which aren't members of Kiss). Shouldn't ever be taken seriously, because the only way of proving him wrong, is to give him a "hard reset" AKA - beat the crap out of him.

או במילים אחרות, תרביצו לאימו עד שהוא יזעק אמא...

:smile1:

לול!

פורסם

אפילו בלרוס, כן כן בלרוס צוחקת על המדינה !

"הם הפכו את בוברויסק לדיר חזירים. הסתכלו בישראל - הייתי שם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461499,00.html

בלי קשר ליהודים מזה אני סולד. אבל העובדות בעינן ישראל דיר חזירים.

תגידו אתם לא חושבים שכל הווכוחים האלה israel vs US מתאימים לילדים בכיתה ג'?

כל מי שמשתתף בזה הוא או מטומטם בגלל שהוא העלה את הנושא או מטומטם בגלל שהוא חושב שהשתתפות בויכוח היא מהותית או משהו כזה.

אתם פשוט חבורה של מטומטמים - כן זה כולכם.

תיקון טעויות זה לא טמטום :nono:

תחשוב לבד על ההשלכות של ילד בן 13 שיקרא הודעה כמו "צה"ל הכי טוב בעולם ויותר טוב מצבא ארה"ב" ויאמין בה.

פורסם

מה שנכון נכון. לדבר איתו זה כמו לדבר עם קיר. גם בפורום הישן של Vgames היה אידיוט אחד כזה. חשב שהוא יותר חכם מכולם. פשוט צריך להתעלם ממנו או לנעול את הדיון. [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 23:08:18

אפילו בלרוס, כן כן בלרוס צוחקת על המדינה !

"הם הפכו את בוברויסק לדיר חזירים. הסתכלו בישראל - הייתי שם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461499,00.html

בלי קשר ליהודים מזה אני סולד. אבל העובדות בעינן ישראל דיר חזירים.

פחחחחחחחחחחחחח... גם בשנת 3489 אחרי מותו של ישו השני רמה החיים בבלרוס לא תתקרב לרמת החיים בישראל. אתה אידיוט אם אתה לוקח את דבריו של האהבל האנטישמי הזה ברצינות.

תחשוב לבד על ההשלכות של ילד בן 13 שיקרא הודעה כמו "צה"ל הכי טוב בעולם ויותר טוב מצבא ארה"ב" ויאמין בה.

אני יותר דואג מההשכלות של אותם ילדים בני 13 שקוראים את הבולשיט שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים