עבור לתוכן

*ספויילר*צריך עזרה בלהבין את הסרט "הצלצלול"

Featured Replies

פורסם

אם אין לכתבה משהו לחדש, אזי שאין טעם.

פורסם

אוקיי. כמה נקודות להבהרה על הסרט:

*ספויילר*

דבר ראשון, דעו לכם שהסרט היפאני (המקור) הרבה יותר מובן מגרסתו ההוליוודית. שם, הבת יורשת את היכולת להרוג מאמה. כמו כן, בסרט המקורי הטלפון מצלצל רק בבקתה שעל הבאר ולא איש איש בבייתו הוא. עכשיו בנוגע לסרט שראינו, הרעיון הוא שרייצ'ל עשתה העתק והעבירה אותו למישהו נוסף - במקרה הזה, לאקס שלה. גם הילד בשביל לשרוד, אגב, יצטרך להכין העתק ולהעביר הלאה. טימטום צרוף. כל הרג הסוסים ברור אני מקווה - זו הנקמה לאביה שלא הקדיש לה תשומת לב כשהיתה עוד בחיים, אז היא חיסלה את הסוסים שלו. (במיוחד אהבתי את הקטע שבו הוא מחכה את הלוגו של פרארי. "לוק אט מי, איים אה ספורטס קאר!").

בנוגע לקלטת הסוריאליסטית - הדברים המופיעים בה אלו בעצם החזיונות של הילדה שהיא העבירה איכשהו אל תוך קלטת וידאו (אל תשאלו אותי איך) בדיוק כפי שילד קטן, *והיתה מטאפורה לזה*, מעביר את חזיונותיו שלו לדף נייר. מדוע היא הרגה את הצופים בה? כנאה משום שהתעצבנה כי הם לא מבינים אותה. זעם של ילדה קטנה וילדותית.

סיכום: בסרט מצויים כ"כ הרבה חללים בקוטר של קילומטר, שמקשים מאוד על הצפיה בו. יש הרבה אי הבנות, והצופה יוצא בתחושה של: "אוקיי, היה מפחיד, אבל וואט דה פאק האפנד?". זה כשלעצמו הרס הרבה. מצד שני, ישנם כמה נקודות אור: האחת, אני שמח שסוף סוף במאי עם תקציב הוליוודי הגון החליט ללכת על סרט איימה _אמיתי_ שפונה לקהל יעד מצומצם יחסית, וזאת בניגוד ל"צעקה" ודומיה (תלמידי קולאג' משועממים, ובכלל הרבה סצנות של זוועות דם ואנשים כרותי ראש). השניה היא שבאמת היה מפחיד למדי. המוסיקה היתה מצויינת בכל רגע ורגע (כמו צופר האוניה לאחר שהסוס מת), מה שלא השאיר הרבה מקום לאפאתיות.

יש עוד דבר וזה הפוטנציאל העצום של ללכת עם בחורה (אני יודע שחשבתם על זה. אל תיתממו). -- "אווו.. מבהיל קצת? הניחי ראשך על המפשעה הנוחה פה. אל תדאגי, יהיה בסדר". ;)

אני, בכל אופן, לא מתחרט על אף אחד מהשקלים שביזבזתי עבורו.

מסכים איתך. בהחלט סרט מעניין אבל הרבה ממנו אי אפשר להבין מצפייה אלא רק בקריאה במקורות (כלומר לשמוע אותכם מסבירים אותו עכשיו)

פורסם

אנשים אני הלכתי לסרט רק בגלל שאמרו שהוא מפחיד מישהו אפילו אמר ש"חבר של אחותו שהלך לסרט פחד כלכך שהוא הלך לישון עם אקדח והוא עוד פאקינג שוטר !!! " אז לפי מה שאמרו חשבתי שהסרט באמת מפחיד והרי קראתי פעם שסרטי אימה טובים לבריאות אז הלכתי לסרט

עם עוד שניי חברים (אם היתי הולך עם איזה כוסית זה היה יותר טוב :-* ) אז בדיצור אני רואה את הסרט ובמקום לפחד זה ניראה לי מצחיק ! :lol: אז אני התחלתי לצחוק במיוחד אחרי הקטע עם הסוס שקופץ למיים שניחשתי כבר שזה מה שהולך לקרות אז אני התחלתי לצחוק וכל האולם אחרי בסוף זה נהיה כמו סרט קומדיה ולא סרט אימה אנשים בכלל לא צעקו או משהו כזה

הקיצור לפי דעתי זה סרט עלוב לא רק שהוא לא מפחיד אלה הוא גם לא מובן וחסרים בוא הרבה פרטים שלא מובנים אחרי צפייה בסרט

כל מה שהסברתם פה אני הבנתי לבד אבל מישהו מוכן להסביר לי איך הטלפון צלצל בדיוק באותו הזמן ? או מאיפה לעזאזל יש לילדה הזאת את

הכוחות האלה ?

אם אתם שואלים אותי הילד הקטן :asthanos: הזה מפחיד בלי קשר לסרט ראיתם איך הוא ניראה ומה פתאום הוא לובש חליפה ??? אני בגילו לא ידעתי בקושי ללבוש טרנינג !

אה וגם אני משכפל את הסרט על כל מקרה ;)

Thering.gif

פורסם

הקטע עם הזבוב בא להראות שהקלטת לא רגילה ויש קשר בין הקלטת לעולם שבחוץ, בגלל זה גם הוידאו משתגע כשמנגנים בחלק הזה.. או לפחות ככה נראה לי

פורסם

אנשים אני הלכתי לסרט רק בגלל שאמרו שהוא מפחיד מישהו אפילו אמר ש"חבר של אחותו שהלך לסרט פחד כלכך שהוא הלך לישון עם אקדח והוא עוד פאקינג שוטר !!! " אז לפי מה שאמרו חשבתי שהסרט באמת מפחיד והרי קראתי פעם שסרטי אימה טובים לבריאות אז הלכתי לסרט

עם עוד שניי חברים (אם היתי הולך עם איזה כוסית זה היה יותר טוב :-* ) אז בדיצור אני רואה את הסרט ובמקום לפחד זה ניראה לי מצחיק ! :lol: אז אני התחלתי לצחוק במיוחד אחרי הקטע עם הסוס שקופץ למיים שניחשתי כבר שזה מה שהולך לקרות אז אני התחלתי לצחוק וכל האולם אחרי בסוף זה נהיה כמו סרט קומדיה ולא סרט אימה אנשים בכלל לא צעקו או משהו כזה

הקיצור לפי דעתי זה סרט עלוב לא רק שהוא לא מפחיד אלה הוא גם לא מובן וחסרים בוא הרבה פרטים שלא מובנים אחרי צפייה בסרט

כל מה שהסברתם פה אני הבנתי לבד אבל מישהו מוכן להסביר לי איך הטלפון צלצל בדיוק באותו הזמן ? או מאיפה לעזאזל יש לילדה הזאת את

הכוחות האלה ?

אם אתם שואלים אותי הילד הקטן :asthanos: הזה מפחיד בלי קשר לסרט ראיתם איך הוא ניראה ומה פתאום הוא לובש חליפה ??? אני בגילו לא ידעתי בקושי ללבוש טרנינג !

אה וגם אני משכפל את הסרט על כל מקרה ;)

Thering.gif

מסכים איתך...חלקית... הסרט לא היה מי יודע מה מפחיד, וגם היו קטעים קורעים :D

אממ... תודה לכמה אנשים שהבהירו לי יותר את הסרט ;)

רוקפורד....; :bash:

wth:

Thering.gif

;D

פורסם

סיימתי לראות לפני מספר דקות, ונכנסתי לאשכול

הסרט היה טוב, ובאמת היו כמה דברים שלא הבנתי (כמו הקשקושים והפרצופים)

תודה למי שהסביר

(Thering.gif)

פורסם

בגלל אנשים שצוחקים בקול רם בקולנוע, אני שונא ללכת לשם. (אלא אם מדובר בקומדיה זולה סטייל אמריקן פאי)

פורסם

בגלל אנשים שצוחקים בקול רם בקולנוע, אני שונא ללכת לשם. (אלא אם מדובר בקומדיה זולה סטייל אמריקן פאי)

דווקא לי היה מזל, שהלכתי עם חברים הקולנוע היה ריק לגמרי, זאת אומרת שהייתה לנו הקרנה פרטית נחמדה(ואני לא גר ביישוב שכוח אל או משהו כזה...).

אמממ..אולי זה היה בגלל שהלכנו להקרנה אחרונה?

פורסם

וואי מגניב היו פה כמה דברים שחידשו לי :)

אבל מישהו הבין למה לריצ'ל ירד דם שהיא העתיקה את הסרט?

פורסם

וואי מגניב היו פה כמה דברים שחידשו לי :)

אבל מישהו הבין למה לריצ'ל ירד דם שהיא העתיקה את הסרט?

לפי דעתי זו תופעת לוואי של חרדה, בהרבה סרטים אחרים יש את האלמנט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים