עבור לתוכן

*ספויילר*צריך עזרה בלהבין את הסרט "הצלצלול"

Featured Replies

פורסם

סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום

מישהו יכול להסביר לי מה קרה?

פורסם

איזה קטע לא היה מובן ?

הסוף הוא באמת קצת קשה להבנה

פורסם

רגע, זה הסרט עם הילדה המפחידה הזאת שבסוף יצאה מהטלווזיה והרגה את האיש הזה?

אם כן, אז ראיתי, ובאמת הסוף לא ממש מובן. :-\

פורסם

הפואנטה היא שהילד אומר SHE WANT TO BE HEARD. כלומר שישמעו אותה. האישה הכינה עותק ולכן גרמה שיותר אנשים ישמעו אותה ואת סבלה ובכך היא לא נפגעה

פורסם

אבל למה להרוס אבל?!...

שכחתם שלא כולם ראו את זה עדיין? banghead.gif

פורסם

naahhhhhhh

בכל מצב, לא הפסדת הרבה, אני אישית לא ממש התלהבתי מהסרט.

פורסם

אבל למה להרוס אבל?!...

שכחתם שלא כולם ראו את זה עדיין? banghead.gif

בגלל זה כתוב בכותרת ספויילר? כאילו.... קרא כותרות לפני שאתה נכנס אליהן

פורסם

..............................................................

......................................................

...........................................

.................................

........................

Right! :smile1:

פורסם

אוקיי. כמה נקודות להבהרה על הסרט:

*ספויילר*

דבר ראשון, דעו לכם שהסרט היפאני (המקור) הרבה יותר מובן מגרסתו ההוליוודית. שם, הבת יורשת את היכולת להרוג מאמה. כמו כן, בסרט המקורי הטלפון מצלצל רק בבקתה שעל הבאר ולא איש איש בבייתו הוא. עכשיו בנוגע לסרט שראינו, הרעיון הוא שרייצ'ל עשתה העתק והעבירה אותו למישהו נוסף - במקרה הזה, לאקס שלה. גם הילד בשביל לשרוד, אגב, יצטרך להכין העתק ולהעביר הלאה. טימטום צרוף. כל הרג הסוסים ברור אני מקווה - זו הנקמה לאביה שלא הקדיש לה תשומת לב כשהיתה עוד בחיים, אז היא חיסלה את הסוסים שלו. (במיוחד אהבתי את הקטע שבו הוא מחכה את הלוגו של פרארי. "לוק אט מי, איים אה ספורטס קאר!").

בנוגע לקלטת הסוריאליסטית - הדברים המופיעים בה אלו בעצם החזיונות של הילדה שהיא העבירה איכשהו אל תוך קלטת וידאו (אל תשאלו אותי איך) בדיוק כפי שילד קטן, *והיתה מטאפורה לזה*, מעביר את חזיונותיו שלו לדף נייר. מדוע היא הרגה את הצופים בה? כנאה משום שהתעצבנה כי הם לא מבינים אותה. זעם של ילדה קטנה וילדותית.

סיכום: בסרט מצויים כ"כ הרבה חללים בקוטר של קילומטר, שמקשים מאוד על הצפיה בו. יש הרבה אי הבנות, והצופה יוצא בתחושה של: "אוקיי, היה מפחיד, אבל וואט דה פאק האפנד?". זה כשלעצמו הרס הרבה. מצד שני, ישנם כמה נקודות אור: האחת, אני שמח שסוף סוף במאי עם תקציב הוליוודי הגון החליט ללכת על סרט איימה _אמיתי_ שפונה לקהל יעד מצומצם יחסית, וזאת בניגוד ל"צעקה" ודומיה (תלמידי קולאג' משועממים, ובכלל הרבה סצנות של זוועות דם ואנשים כרותי ראש). השניה היא שבאמת היה מפחיד למדי. המוסיקה היתה מצויינת בכל רגע ורגע (כמו צופר האוניה לאחר שהסוס מת), מה שלא השאיר הרבה מקום לאפאתיות.

יש עוד דבר וזה הפוטנציאל העצום של ללכת עם בחורה (אני יודע שחשבתם על זה. אל תיתממו). -- "אווו.. מבהיל קצת? הניחי ראשך על המפשעה הנוחה פה. אל תדאגי, יהיה בסדר". ;)

אני, בכל אופן, לא מתחרט על אף אחד מהשקלים שביזבזתי עבורו.

פורסם

המסר של הסרט הוא:

אתה תמות תוך שבוע אם לא תשתף נP2P

פורסם

חחח Death to the L33chers ...

אני עשיתי העתק כך שאני לא דואג ;D

Thering.gif

פורסם

*ספוילר ענקי*

הפרצופים נראים מעוותים בתמונות כיככה סמארה רואה אותם מתוך הבאר, מתוך המים. נראה כאילו יש עליהם טיפות מים.

בציורים השונים שציירו קייטי רייצ'ל או איידן נראו קשקושים על הפרצופים,זהו השיער הארוך של סמארה, סימן לכך שסמארה השתלטה עליהם.

בסצינה במוסד למשוגעים בקה הולכת מאחורי וילון כי מאז שהיא ראתה איך סמארה הרגה את קייטי, היא לא יכולה לראות מסך טלוויזיה.

בקה לא מתה משום שהיא לא ראתה את הקלטת, קייטי כן.

סמארה מביעה את מחשבותיה על גבי קלטת, זה לא כל כך דמיוני ברפואה הפסיכולוגית יש מושג שנקרא Thoughtography, או nensha, יש כאלה, המופרעים פסיכוטית, ולהם היכולת להביע מחשבותיהם על גבי נייר המשמש לצילומי רנטגן, או ע"ג זכוכית, ע"י חשיבה בלבד.

מה שסמארה שרה ליד הבאר:

Round we go

The world is spinning

When it stops

It's just beginning

Sun goes up

We all sigh

Sun goes down

Then we die

רייצ'ל מצא ציפורניים בבאר, הם היו שם מכיוון שסמארה ניסתה לטפס על מנת להחלץ, וציפורניה נישברו.

אממ..לפי דעתי הסרט לא כל כך מפחיד, הוא ברובו מותח, אבל יש כמה סצינות מבהילות...

13034852.jpg

פורסם

מה מבהיל בסצנה הזאת? ה Property of DreamWorks שקופץ באמצע? ;D

פורסם

WizMaster,

הבנת לבד?

פורסם

את הרוב כן,

אבל חלק ראיתי באיזשהו אתר שהביא כתבה על הסרט, אני אנסה לחפש אותו שוב אם אתה רוצה.

עריכה:

דבר אחד לא הבנתי, הזבוב והנדל...מישהו הבין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים