עבור לתוכן

צריכה עזרה בנוגע לקניית מסך 19/20

Featured Replies

פורסם

התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי ::))

השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה.

בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו.

לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל.

קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אפשר עוד המלצות?

מה לגבי ViewSonic VP930b שראיתי עליו ביקורות פה? ראיתי שב"רואים עולם" הוא עולה רק 1522 ש"ח אבל המחירים שלו בזאפ מגיעים עד 2250 ש"ח ....זה הגיוני? ???

פורסם

ה-VP930 הוא ללא ספק הבחירה הטובה ביותר בתקציב הזה, ועם כל הכבוד ה-206BW בכלל לא בליגה שלו בשום פרמטר.

פורסם
  • מחבר

תודה,

באמת הייתה לי מוזה לשבת לחפור בפורומים היום והמסך הזה קיבל הכי הרבה המלצות במסגרת התקציב והשימושים,

כך שכנראה באמת אלך עליו :xyxthumbs:

ד"א שמעתי שיש איזושהי בעייה עם הזמינות שלו בארץ כיום, לא זוכרת באיזו הודעה זה היה ואם זה לגביו בכלל... ידוע לך/ם משהו בנוגע?

הזמנתי מחשב מזיגזג שצריך להגיע אליי בעוד שבועיים בערך אחרי בדיקות וכו',

ואני יודעת שאם לא יהיה לי מסך עד שאקבל את המחשב אני אשתגע :) אז אשמח אם תכינו אותי מראש...

בעצם אהה....רגע... (עריכה)

יש מצב בסביבות התקציב הזה לקבל מסך 20" רחב באותה דרגת איכות?

פורסם

יש את ה-Philips 200W6CS, יש כאן בפורום כמה שקנו אותו.

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו את הביקורת של הפיליפס הנ"ל, הבנתי שמה שיש בארץ זה רק שאריות וכמעט אין סיכוי אם בכלל לקבל אותו ללא פיקסלים שרופים...

קצת מבאס אותי לחשוב על להוציא 1.5-2K על מוצר תקול :-\

אבל אם ידוע לך שמשהו השתנה בנושא - בכל זאת הביקורת נכתבה לפני כמה חודשים טובים - אשמח לדעת.

פורסם

הביקורת היא על ה-200W6MB, שזה דגם דומה אבל לא אותו הדגם. לא ראיתי דיווחים על פיקסלים שרופים ב-CS בניגוד ל-MB.

פורסם
  • מחבר

אה...וואו, הרצתי בזאפ - אין בדיוק הרבה הצעות עליו אבל נראה שהוא ברמת מחיר אחרת לגמרי :o

Viewsonic it is then .

תודה על העזרה :)

פורסם

מה זה משנה? ב-Olsale מוכרים אותו הרבה יותר זול מאשר בזאפ

פורסם

יש לי את המסך הזה, מסך מעולה ! תאמיני לי שסרקתי מספיק חנויות וראיתי הרבה מסכים לפני שהחלטתי, אין מה להשוות בכלל את איכות התמונה לסמסונג/LG שנמכרים בארץ (חוץ מהסמסונג 971P), האיכות מעולה, זוויות צפיה טובות, הצבעים מצויינים והמסך חד וברור ולא מעייף את העניים.

אין מה להסתכל בזאפ משום שמדובר בדגם יחסית ישן ולא הכי פופלרי בארץ, לא יהיו הרבה תגובות עליו.

הגירסה שנמכרת בארץ שונה מהגירסאות שנבחנו בעולם ובארץ משום שפיליפס בשנת 2006 החליפו פאנל ל P-MVA של חברת AUO (פעם היה S-IPS).

מפרט טכני עדכני ניתן למצוא כאן, קוד הדגם היום הוא 200W6CS/00

http://www.prad.de/en/guide/screen3507.html

מפרט מעודכן מהאתר של פיליפס:

http://www.p4c.philips.com/files/2/200w6cs_00/200w6cs_00_pss_eng.pdf

שימי לב שכתוב שם 8MS ON/OFF (משחור ללבן וחזרה לשחור) ולא GREY TO GREY שזה זמן תגובה דיי טוב.

המסך הגיע אליי עם 0 פיקסלים שרופים האחריות היא של איסטרוניקס שהוא היבואן הרשמי של פיליפס בארץ.

המחיר נמוך רק משום שמדובר בדגם יחסית ישן, לצורך השוואה את יכולה לחפש מסך ASUS PW201 שיש לו פאנל דומה ותראי כמה הוא עולה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים