פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים שלוםאני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNAאבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENTהשאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים בזבוז זמן.גם אני הייתי בפרוייקט נטע, לשמחתי יצאתי מהחרא הזה עוד שנה שעברה [בתחילת יא'].הבטיחו לנו CCNA ותקעו לנו INTRO, מה זה הדבר הזה?!בקיצור, צא מזה ותשקיע בבגרות [כלומר במקצועות החשובים - מתמטיקה, פיזיקה אלקטרוניקה, מחשבים ואנגלית] ופסיכומטרי. ;D
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אמא שלך בזבוז זמן ילד מפגרב-6 בנובמבר משתנה סילבוס המבחן ומאותו זמן ייקרא CCNET..המבחן הינו ברמה הבסיסית של קינפוג נתבים , סוויטצ'ים בריג'ים וכו'.. עברתי את הבחינה בשבוע שעבר וכעת אני שוקד על ה-CCNP BSCIממליץ בחום אם הינך מעוניין להמשיך בתחום.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים 8800ultra, יש לך אזהרה על שפה לא נאותה. לאחר שלוש אזהרות תושתק או תורחק מהפורום. אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום בטרם תמשיך להגיב.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר האמת שאני ממש מובלבל כל מי שפרש מנטע באמצע אומר שזה בזבוז זמן אבל כל מי שעובר את הבחינות אומר שזה שווה את זהאני אשמח לעוד חוות דעת... תודה..
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא כולם, כל מי שהמשיך מהמחזור שלי גם בקו המחשבה שלי שזה בזבוז ושקר אחד גדול.רק מה? הם מסתכלים על זה כך: "בזבזתי כבר 3 שנים, אני אסיים את השנה וזהו".מצד שני ניתן להסתכל על זה כך: "בזבזתי 3 שנים ועכשיו לבזבז עוד שנה?!"זה פשוט לא שווה את זה.---כל מי שהמשיך וטוען שזה שווה את זה אזי אחד מהדברים:א. הוא לא יודע באמת מה קורה סביבוב. משכנע את עצמו שזה טוב כי הוא לא רוצה לקבל את האמת שהוא ביזבז את כל הזמן הזה.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אני לא מבין למה תלמידי תיכון בולעים כל מה שמוכרים להםתקנה את 2 הספרים המחורבנים , הם באים עם המון שאלות ומבחני דוגמא תשקיע שבועיים ותעבור את המבחן.לא מבין למה צריכים ללמוד לדרעק הזה שנה ?!
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לעשות CCNA?מן הסתם...שמע אם אני יחפש עבודה וכשיסתקלו על הקורות חיים שלי לעומת קורות חיים של מישהו אחר לדעתי יש פה איזשהו בונוס קטן שיש לי תעודה של תכנאי רשתותואולי כמו אולטרה 8800 אני יתקדם עם זה...אני לא מבין למה תלמידי תיכון בולעים כל מה שמוכרים להםתקנה את 2 הספרים המחורבנים , הם באים עם המון שאלות ומבחני דוגמא תשקיע שבועיים ותעבור את המבחן.לא מבין למה צריכים ללמוד לדרעק הזה שנה ?!הפרוייקט אולי טיפה מחייב אבל הם ממנים את כל הבחינות שלא כמו המחזורים שלפננו אנחנו משלמים פחות ולומדים ישר ולעניין....
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים 8800ultra, יש לך אזהרה על שפה לא נאותה. לאחר שלוש אזהרות תושתק או תורחק מהפורום. אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום בטרם תמשיך להגיב.חוץ מהאזהרה יש לו גם מיוט לשבועיים על הברכות שלו.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא, כי המיוט עודכן לבאן של חודש בגלל ה"פ גזעניות ששלח ל LOST SPIRIT. אני בטוח שתסתדרו בלעדיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.