עבור לתוכן

פליטת פה של פרס

Featured Replies

פורסם

העובדה היא שרוב הכורים הגרעיניים בעולם פשוט מייצרים אנרגיה. זו אנרגיה זולה ונקיה.

פורסם

זה מה שהם אומרים לך. אתה לא יודע מה באמת מייצרים שם.

מן הסתם שלמדינה כמו ישראל יש נשק גרעיני. צריך שיהיה כזה בשביל התרעה , אחרת אני חושב שמדינות ערב מזמן היו תוקפות.

פורסם
  • מחבר

ומה הן עשו עד עכשיו? שיחקו תופסת גובה?

פורסם

זה מה שהם אומרים לך. אתה לא יודע מה באמת מייצרים שם.

מן הסתם שלמדינה כמו ישראל יש נשק גרעיני. צריך שיהיה כזה בשביל התרעה , אחרת אני חושב שמדינות ערב מזמן היו תוקפות.

הדברים לא היו מכוונים לכור בדימונה (שברור שלא מייצר אנרגיה). אלה באופן כללי נמאס לי שאנשים עושים את ההקשר כור גרעיני = נשק גרעיני באופן אוטומטי.

פורסם

הדברים לא היו מכוונים לכור בדימונה (שברור שלא מייצר אנרגיה). אלה באופן כללי נמאס לי שאנשים עושים את ההקשר כור גרעיני = נשק גרעיני באופן אוטומטי.

כורי כוח הם הדרך היחידה להשיג פלוטוניום, לוקח יותר זמן אבל אתה משיג חומר בקיע שמתאים לשימושים צבאיים בצורה הרבה "שקטה".

הרבה יותר פשוט מלהעשיר אורניום לרמה כזאת, וגם לא צריך לתרץ את החצי מיליון צנטרפוגות שאתה עומד לפזר באמצע המדבר(וזה רוב הסיכויים שאם יש לישראל נשק גרעיני מה שאנחנו עשינו, כיוון שהכור הראשי בדימונה הוא כן כור כוח את זה ישראל מעולם לא הכחישה(ואפילו פרסמה את ההספק שלו אלל"ט).

ללא נסיון בהקמת כורים גרעיניים, לבנות פצצה מתוצרת בייתית יהיה בעייתי ביותר בין אם זה נסיון טכני בטיפול בחומר בקיע, ניהול תגובת שרשרת, יצירת מקורות ניוטרונים או קבלת החומר הבקיע לנשק עצמו, נסיון זאת הדרך היחידה להצליח חוץ מלקנות פצצה מהמאפיה הרוסית.

פורסם

אלימלך - זה יפה שאתה יכול להסיק מסקנות על קיומו של נשק גרעיני בישראל, כל העולם יכול לעשות את זה (מאז חשיפת הכור). אבל עד שישראל לא מודיעה רשמית שיש לה נשק גרעיני = אין לה נשק גרעיני (אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון).

פורסם

אחד הת'רדים היותר מגוחכים שנתקלתי בהם

מישהו שומע משפט סתמי בטלוויזיה ומחליט שמדובר בפליטת פה

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים