פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים המלצות? אל תטוס לשםמשעמם ומגעיל ובמסעדות לא מבינים מה אתה רוצה מהםאני מכיר משיהו שאכל שם נחש בטעות בגלל בעיות תקשורת
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר לא. עם חברים.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 06:51:55המלצות? אל תטוס לשםמשעמם ומגעיל ובמסעדות לא מבינים מה אתה רוצה מהםאני מכיר משיהו שאכל שם נחש בטעות בגלל בעיות תקשורת לא קונה. לסין יש היסטוריה ותרבות מפוארת. אני בטוח שיש שם מה לראות.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים יש להם תרבות קצת שונה משלנו, אל תיבהל למקרה שתרצה לנסוע (גרעפסים חופשי וכ'ו...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.