פורסם 2003 במרץ 1722 שנים התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו..בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר.לכתבה בוואלה! :saint:
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים עוד אחת מהתפרציות הטימטום של וואלה האתר הכי גרוע במדינה!!!!!!!!!!!חבורה של נכים... אני לא מאמין שהמערכת עשתה דבר כזה...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר למה?אני מוצא את האתר שימושי לעיתים, בעיקר בחדשות....וקצת הומר לא היה מזיק למדינה הזו, חסר פה הרבה ממנו
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מה זה!!!!!!!!!!!!! אני נבהלתי זה לא מצחיק!!!!!!!!!!! אבל מה שהיה קצת מצחיק שריאל עלק פנתה לפורתסמות לגביע יעקובו, יעקובו שחקן גדול אבל עדיין לא מספיק בשביל ריאל מדריד. ואם כבר מתיחה, אולי שיחכו קצת ל-1 באפריל????? : : : לסיום, זה לא כ"כ מצחיק וזה די דבילי שעוד אתר של חדשות עושה דבר כזה... תארו לכם גם שרונאלדו מאמין בעין הרע או משהו כזה... לא יפה וואלה לא יפה
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מה זה!!!!!!!!!!!!! אני נבהלתי זה לא מצחיק!!!!!!!!!!! אבל מה שהיה קצת מצחיק שריאל עלק פנתה לפורתסמות לגביע יעקובו, יעקובו שחקן גדול אבל עדיין לא מספיק בשביל ריאל מדריד. ואם כבר מתיחה, אולי שיחכו קצת ל-1 באפריל????? : : : לסיום, זה לא כ"כ מצחיק וזה די דבילי שעוד אתר של חדשות עושה דבר כזה... תארו לכם גם שרונאלדו מאמין בעין הרע או משהו כזה... לא יפה וואלה לא יפה רואים שאתה "קצת" מתרגש בגלל הכתבה המלהיבה משהו על רונאלדו - אבל תרגיע עם הסימני קריאה! ובקשר לכתבה - אני חושב שהרעיון נחמד לשבור את השיגרה של כתבות רציניות ורובן על המצב בישראל - אבל קצת הגזימו עם המקרה...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אם כבר בקטע אז הנה עוד משהו "נחמד " של וואלה... עם המצב של המלחמה: חמוד. אה?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיש להם איזה שריטה לואללה האלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.