עבור לתוכן

רונאלדו גמר את הקריירה

Featured Replies

פורסם

התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו..

בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר.

לכתבה בוואלה!

:saint:

פורסם

עוד אחת מהתפרציות הטימטום של וואלה האתר הכי גרוע במדינה!!!!!!!!!!!

חבורה של נכים... אני לא מאמין שהמערכת עשתה דבר כזה...

פורסם
  • מחבר

למה?

אני מוצא את האתר שימושי לעיתים, בעיקר בחדשות....

וקצת הומר לא היה מזיק למדינה הזו, חסר פה הרבה ממנו

פורסם

מה זה!!!!!!!!!!!!! אני נבהלתי זה לא מצחיק!!!!!!!!!!! אבל מה שהיה קצת מצחיק שריאל עלק פנתה לפורתסמות לגביע יעקובו, יעקובו שחקן גדול אבל עדיין לא מספיק בשביל ריאל מדריד. ואם כבר מתיחה, אולי שיחכו קצת ל-1 באפריל????? ::) ::) ::)

לסיום, זה לא כ"כ מצחיק וזה די דבילי שעוד אתר של חדשות עושה דבר כזה... תארו לכם גם שרונאלדו מאמין בעין הרע או משהו כזה... לא יפה וואלה לא יפה :nono:

פורסם

וכמו תמיד, ע"פי המסורת, הם חייבים לדפוק סקר מטומטם משמאל...

seker2%2Epng

פורסם

מה זה!!!!!!!!!!!!! אני נבהלתי זה לא מצחיק!!!!!!!!!!! אבל מה שהיה קצת מצחיק שריאל עלק פנתה לפורתסמות לגביע יעקובו, יעקובו שחקן גדול אבל עדיין לא מספיק בשביל ריאל מדריד. ואם כבר מתיחה, אולי שיחכו קצת ל-1 באפריל????? ::) ::) ::)

לסיום, זה לא כ"כ מצחיק וזה די דבילי שעוד אתר של חדשות עושה דבר כזה... תארו לכם גם שרונאלדו מאמין בעין הרע או משהו כזה... לא יפה וואלה לא יפה :nono:

רואים שאתה "קצת" מתרגש בגלל הכתבה המלהיבה משהו על רונאלדו - אבל תרגיע עם הסימני קריאה! :bash:

ובקשר לכתבה - אני חושב שהרעיון נחמד לשבור את השיגרה של כתבות רציניות ורובן על המצב בישראל - אבל קצת הגזימו עם המקרה...

פורסם

אם כבר בקטע אז הנה עוד משהו "נחמד " של וואלה...

עם המצב של המלחמה:

logopurim.gif

חמוד. אה?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש להם איזה שריטה לואללה האלה..

פורסם

אהבתי את הלוגו

פורסם

אהה...לא... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים