עבור לתוכן

מי דצמבר אפשר לעבור חברה סלולרית בלי לשנות מספר??

Featured Replies

פורסם

זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני???

זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!

פורסם

אני לא זוכר אם זה ממש מדצמבר אבל זה נכון.

פורסם

כן.. מה2 לדצמבר זה אמור לקרות אבל בינתיים יש בעיות עם זה לחלק מהמפעילות.. אבל כל יום אחרי ה2 לדצמבר שזה לא יעבוד לאחת המעפילות, זה יעלה לה הרבה כסף קנס.

אם לא שמת לב פלאפון יצאה עכשיו עם כרזות ושלטים בכל פינה כמעט.. כנראה הם עושים משהו ממש גדול כדי להשאיר לקוחות שלא יעזבו אותם, וגם כדי להביא לקוחות חדשים כי לפלאפון יש הכי הרבה להפסיד מכל הניידות הזאת.. הרבה יעזבו אותם. עוד כמה ימים נדע מה הם תיכננו לנו..

פורסם

אז מתי מומלץ לקנות פלאפון?

הכי הגיוני שיעשו את המבצעים הגדולים בדצמבר מתי שאנשים יבינו שהם יכולים לעזוב, או שאני טועה?

פורסם

מומלץ לחכות לדצמבר ורק אז לראות מה לעשות, עכשיו כל תוכנית כמעט שתתחבר אליה תכניס אותך להתחייבות לחברה ככה שלא תוכל לעזוב אותה...

אבל לא בטוח שזה באמת יצא לפועל בדמצמבר, בניסויים שעושים עכשיו אף חברה לא הצליחה לגרום לעניין לעבוד כמו שצריך, חלק מהחברות רק 30 אחוז מהשיחות הצליחו, הכי הרבה היה 80 ומשהו אחוז...

פורסם

חוק 'ניידות המספרים' של משרד התקשורת יכנס לתוקף ב-1.12.2007,

החוק יחול על כל חברות הסלולר בארץ וגם על חברות הטלפון הקווי (בזק, hot וכד'),

מה שאומר שאנחנו הלקוחות נוכל לעבור בין הרשתות מבלי לוותר על המספר שלנו - כולל הקידומת.

מכיוון שתעריפי השיחות בין רשת לרשת משתנים, כדי שנוכל להבדיל לאיזו רשת אנו מתקשרים,

בתחילת השיחה, כאשר נחייג לרשת אחרת ישמע צליל אשר יסמן לנו כי אנו מתקשרים לאדם המנוי ברשת אחרת, כלומר התעריף משתנה.

בנוסף לאפשרות המעבר בין הרשתות, תקוצר תקופת ההתחייבות מ-36 לחודשים להתחייבות של שנה עד שנתיים.

שווה לחכות ולראות לאן נושבת הרוח, הולך להיות מעניין, זה בטוח.

פורסם

מי דצמבר ?!

פורסם

ה1.12 זה יום שבת אז נראה לי שזה מה2.12.. יותר הגיוני לא?

פורסם

חוק 'ניידות המספרים' של משרד התקשורת יכנס לתוקף ב-1.12.2007,

החוק יחול על כל חברות הסלולר בארץ וגם על חברות הטלפון הקווי (בזק, hot וכד'),

מה שאומר שאנחנו הלקוחות נוכל לעבור בין הרשתות מבלי לוותר על המספר שלנו - כולל הקידומת.

מכיוון שתעריפי השיחות בין רשת לרשת משתנים, כדי שנוכל להבדיל לאיזו רשת אנו מתקשרים,

בתחילת השיחה, כאשר נחייג לרשת אחרת ישמע צליל אשר יסמן לנו כי אנו מתקשרים לאדם המנוי ברשת אחרת, כלומר התעריף משתנה.

בנוסף לאפשרות המעבר בין הרשתות, תקוצר תקופת ההתחייבות מ-36 לחודשים להתחייבות של שנה עד שנתיים.

שווה לחכות ולראות לאן נושבת הרוח, הולך להיות מעניין, זה בטוח.

אני שמח שהתשובה התקבלה.

עכשיו אני יכול לנעול בלב שקט (אך כואב להחריד) את הת'רד המביש הזה.

"מי דצמבר".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים