עבור לתוכן

הייתי בירפ"א ב' היום וגילו לי אולי שבר..? מה זה אומר לגבי הטייס.?

Featured Replies

פורסם

עברתי את הפסיכולוג ואת כל הבדיקות הרפאויות ואז הגעתי לרופע תעופתי.. הרופא האחרון.. ואז הוא אומר להוריד את כל הבגדים..

ואז ממשמש לך ת'ביצים ועושה לי.. מזה? ואז אומר שיש לי שבר או כילה.. שהוא מרגיש משהו שם.. אבל הוא אומר שפעם שזה מופיע ופעם זה נעלם..

בסוף אחרי ש10 דקות הוא מישמש לי הוא אמר לי ללכת לרופא משפחה ולפקסס להם מה שהוא אומר..

עכשיו יכול להיות שזה בגלל חדר כושר? כי אמרו לי שזה יכול להיות ממאמץ והתחלתי בדיוק לפני חדוש חדר כושר..

ובעיקרון אפעם אפעם לא כאב לי בצד או משהו רק בחדר כושר אחרי איזה שבוע שבועיים

פתאום כשעשיתי בטן תחתונה עם איזה מתקן הרגשתי בצד כאב קטן כזה כל פעם שהעלתי את הרגליים עד למעלה..

הכאב רק מלפני שבועיים ככה.. הדבר הזה אבל שהוא הרגיש בביצים זה כבר יש לי את זה ניראה לי יותר משנה.. תמיד הרגשתי את זה..

אז רוב הסיכויים שבאמת יש לי? ונגיד ויש לי.. הוא אמר שצריך אולי ניתוח.. בהנחה שאני לא אצטרך ניתוח איך זה ישפיע לי על הטייס? ואם אני כן אצטרך ניתוח איך זה ישפיע?

פורסם

הרופא התעופתי בדק אם יש לך כילה.

אם יש לך כילה- אתה לא יכול להיות טייס O:

לגבי הניתוח, כנראה זה יגביל לגבי חלק מהדברים, אני לא בטוח לגבי מה, ולא רוצה סתם להגיד דברים שגויים.

אם אני לא טועה, ושוב, קח את זה בערבון מוגבל- אחרי הניתוח אפשר להיות טייס מסוקים/תובלה.

פורסם
  • מחבר

וזה יכל לקרות מהחדר כושר..?

לאח שלי כשהיה קטן היה לו ורצו לעשות לו ניתוח ואז אחרי כמה זמן הוא שוב הלך לבדוק ואמרו שזה נעלם..

אם עדיין ישאר לי הדבר הזה שמרגישים בביצים.. אבל לא יהיה כאב בשום דרך.. זה עדיין כילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים