פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים שלום, אני חדש בפורום פהאני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות.עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / Cאני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C,השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה?תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים אי אפשר להבטיח כלום..אתה יכול לדבר עם החנות שאתה קונה ממנה שיעשו את המאמצים להביא לך את הפאנל שאתה רוצה...ד"א... מה טוב ב-A הוא הכי גרוע מבין השלושה...זה הסדר:S הכי טובCפחותA הכי גרועדניאל.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר האמת, אני ראיתי ביקורות שהC יותר טוב מהA, וביקורות שהA יותר טוב מהC, אבל בסופו של דבר הבנתי שהA יותר "מתקדם".מה בדיוק קורה פה..?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים איך יודעים איזה פאנל יש לי? מה ההבדלים? המידע נלקח מכאן:http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html מאחורי המסך: במקור ה -s זה של סמסונג ו a זה של AU Optronic. אבל לא כולם קיבלו את הסמסונג אפילו שהיה כתוב s מאחורה. לכן הדרך הטובה ביותר זה לבדוק את זה: contrast תנמיך ל 0 brightness תנמיך גם ל 0 אחרי זה תלחץ על menu ואחרי זה על source למשך 6 שניות. זה התפריט שמתקבל מצד שמאל ניתן לראות את הסדרה A כש- AU M220EW01 אומר שזה AU Optronics ומצד ימין את הסמסונג. ויש גם את c (פאנל של CMO) שנחשב להכי גרוע מביניהם.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים במסך חדש שקיבלתי השבועבמדבקה מאחור לא כתובה שום אות (מה שמסומן בעיגול אדום)וגם ה-PANEL INFO ריק (מה שמסומן בעיגול כחול)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.