פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אין לכם מושג כמה דברים אני מצאתי : לוחות אם רמקולים ומגברים באכות מעולה הרד דיסקים של 4 ג'יגה ומעלה לפחות 4 מסכים 15 אינץ' מקלדות עכברים הכל עובד ואני מוכר את הכול בחצי מחיר לחברים ( לא לכם שלא ינעלו )
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים רק אצלנו בעיר לא זורקים דברים כאלה!!! אני חייב שמיהו יזרוק איזה מאורר או שתיים....
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים וואי! דברים טובים זורקים בבורסה. מעניין ללכת לשם פעם. אני בטוח שיש שם הרבה חסרי בית שלוקחים הכל.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אבא שלי עובד במוטורולה והוא מספר שכל היום זורקים שם מחשבים.... ומחליפים את כל המסכי CRT ל LCD וזורקים הלכלעכשיו הבעיה היא שהם לא סתם זורקים שמישהו ייקח הם גורסים את זה!!!!! איזה ביזבוז!!! פשוט עושים מכל המחשבים גושי מתכת גדולים.כמה בזבוז.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים חחחחחחח ואני חשבתי שכולם פה טחונים מה שזבל לאנשים מסוימים הוא אוצר לאחרים ;D
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מצאתי 2 מסכי 14 מסך15 וסורקמדפסת סיכות (עד היום בשימוש)כונן פלופי3 כרטיסי ויברה 16
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים היום הלכתי לחבר שיצאתי עברתי ליד פח זבל לא היה כלום שחזרתי היה מחשב P3 + סורק + מסך רק שהיתי אצל חברי ירד גשם הכל היה רטוב ........... (וכניראה הרוס)
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מצאתי פעם מדפסת ליזר שעובדת (עד היום!) ועכשיו לסקר: באיזה פח זבל מוצאים את הדברים הכי שווים? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.