פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מה אתם חושבים על טיב טעם ו/או על תחקיר כלבוטק?איפה אתם עורכים קניות?(בלי השמצות!)
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים היית צריך להוסיף בסקר עמודה: מה שהכי קרוב לבית, לא משנה מה אני חושב שהם (טיב טעם) עשו טעות, וגם אם הם לא לגמרי היו אשמים כמו שהם טוענים עדין יש עדויות מצולמות וצריך לטפל בבעיות. אם הם יטפלו בזה ויוכיחו שהכול בסדר, כל הקונים שלהם (רובם רוסים, שפשוט חייבים לקנות שם את האוכל כי לא מוכרים אותו בשום מקום אחר) יחזרו אליהם.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים תוסיף לסקר את יד יצחק.הייתי בהרבה סופרמרקטים בחיים שלי, ואף אחד לא משתווה ברמתו ליד יצחק, לא באיכות, טריות ומגוון המוצרים, ולא בשירות המעולה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר בחיים שלי לא שמעתי עליהם... לדעתי טיב טעם עשו פרומואים לכלבוטק... כול יום הם אמרו ככה וככה על כלבוטק במשך שבוע בכול העיתונים... רשת אפילו לא הייתה צריכה לשים פרומואים...
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים תוסיף לרשימה את "זול פה" אנחנו קונים בד''כ במגה...או חצי חינם,או שזה אותו דבר? אף פעם לא קנינו מטיב טעם...אפילו שאחנו רוסים. אנחנו מנסים להשתלב פה כמה שיותר...
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ההורים שלי עושים קניות ברמי לוי שיווק השקמה (נראה לי שיש אותו רק בירושלים, מודיעין ואולי בעוד מקום)
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הדבר המשעשע הוא שלטיב טעם כנראה יש את הבקרת איכות הכי איכותית מלכל שאר הסופרמרקטים
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הציבור מתחלק לשניים: אלו שאחרי שראו את הכתבה בכולבוטק אמרו 'נו עוד מעדניה של רוסים...' ואלו שהתגובה שלהם לכתבה היתה 'שטו!?'
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הציבור מתחלק לשניים: אלו שאחרי שראו את הכתבה בכולבוטק אמרו 'נו עוד מעדניה של רוסים...' ואלו שהתגובה שלהם לכתבה היתה 'שטו!?' ;D ;D הכל היום חרטה.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר תוסיף לרשימה את "זול פה" אנחנו קונים בד''כ במגה...או חצי חינם,או שזה אותו דבר? אף פעם לא קנינו מטיב טעם...אפילו שאחנו רוסים. אנחנו מנסים להשתלב פה כמה שיותר... מגה וחצי חינם אלו שני חברות שונות.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים בעיקר טיב טעם. אף חנות בארץ לא מתקרבת לטיב טעם מבחינת מבחר ואיכות. במקום השני שופרסל. רשתות כגון "שפע שוק" ו-"חצי חינם" מיועדות לצרכנים עניים והמבחר והאיכות בהתאם.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אני ירושלמי, אבל אם הייתי יכול כל הקניות שלי היו בטיב טעם.כמה מבחר, איזו איכות.לדעתי עשו להם עוול בגלל היותם הרשת סופרים היחידה בישראל שאינה כשרה, ואני בטוח שזה מעצבן מספר אנשים. אם הייתם שם פעם הייתם רואים שזה מקום איכותי, אני בטוח שאם יעשו 'בדיקות' כאלה על סופרים אחרים יימצאו כשלים הרבה יותר חמורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.