עבור לתוכן

i need new motherboard

Featured Replies

פורסם

נראה מפרט מצויין........ :xyxthumbs:

ולאנרמקס יש 20A בכל מסילה.......

אני יודע ;D ,הלוואי שהיה לי מפרט כזה :smile1:

וכן לאנרמקס יש 20A בכל מסילה ,אבל כששני המסילות

בשימוש ביחד ,זה לא יכול לעלות על 30A

http://www.coolergiant.com/products/power_supplies/liberty.html

וזה דומה אצל כל הספקים האחרים שיש להם יותר ממסילה אחת של 12V,השילוב תמיד נמוך יותר

אגב בספק ששמתי במפרט^ זה 50A משולב :smile1:

• תגובות 58
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

thanks fot the perfect combination ;D

פורסם
  • מחבר

the shop ncix is good but a little far!!!!???? :-\[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 00:08:36

what mother board would have similar abilities to ASUS Maximus Formula SE

???

the combination is super but i think it is to far and they dont that motherboard in all shop

פורסם

לדעתי אם אתה כבר שוחה בכסף,שתמש במשלוח ,בשביל מה ללכת לאסוף :s05:

פורסם

נסה X38-DQ6... או P35-DQ6...

פורסם

ממש לא שווה תמחיר שלו עדיף לוח מבוסס INTEL X38 במחיר כזה,פיצרים יותר טובים,דגש על PCI EXPRESS 2.0

XFX די ממוצעים בלוחות,ואני לא אוהד גדול של ציפסטים של NVIDIA ללוחות אם ,יותר מדי בעיות בדרייברים

אני מסכים אם barel לך על הלוח הזה

http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26337

האמת שעדיין לא הבנתי למה אתה לא רוצה לשלם על משלוח,אתה שוחה בכסף מזה משנה לך לבזבז עוד טיפה :s05:

פורסם
  • מחבר

i dint said that i am swimming in money its just is a litter far and i am in toronto for now, its somewhere in the middle

and thanks for the suggestion , i personaly like gigabyte

and another little question from which company it will be better to buy a video card

8800gts with 640mb???

and what do you think of this version?? http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3296600&Sku=P450-8054

פורסם

את השאלה הזאת תעביר לפורום המתאים... :) תעלה שם שאלה חדשה..

"תצוגה וגרפיקה"

פורסם

אחד צ'יפסט P35, ואחד X38...

שניהם מיצגים את הטופ שבטופ של אותו צ'יפסט..

מבחינת OC ההבדל יהיה קטן - מבחינת פיצ'רים ההבדלים מאוד קטנים (ב X38 אין כניסה ויציאה של חיבורים פרללי וסיראלי [מדפסות מאוד ישנות ובקרי משחק ישנים] אבל מגיע עם 10[!!] חיבורי USB מאחורה.)

אה.. ואם אתה לא חייב לדעת שקנית את הטופ שבטופ אז גם P35-DQ6 יהיה הרבה מעבר למה שאתה צריך..

פורסם

כן הבנתי שהחנות קצת רחוקה ממך ,אמרתי שאתה יכול להרשות לעצמך להשתמש במשלוח במקום ללכת לאסוף

ואלה פיספסתי תכרטיס הזה של XFX שמה,תראה בעקרון אין ממש הבדל בכרטיסי מסך המבוססים על אותו מעבד

גרפי המיוצרים על ידי חברות שונות,ההבדל הוא בבנדל/קירור/אחריות ,האחריות בXFX נראית טוב וגם הוא זול יותר

בהרבה+הוא בא כבר אם אוברקלוק ,לך עליו

שני הלוחות בהחלט לא אותו דבר,ובמחירים כאלה הכי טוב לקחת לוח אם הציפסט החדש שהוא X38..

מבחינת שדרוגים זה הכי טוב ,יהיה לך תמיכה ב pci express 2.0 לכרטיסי מסך דור הבא וגם 1600FSB למעבדי אינטל דור הבא

לדעתי חיבורי LPT/COM מיושנים ואין בהם צורך

פורסם

שני הלוחות בהחלט לא אותו דבר,ובמחירים כאלה הכי טוב לקחת לוח אם הציפסט החדש שהוא X38..

הם דיי דומים - חוץ מהעובדה ששחכתי שהX תומך PCI-E2...

מבחינת שדרוגים זה הכי טוב ,יהיה לך תמיכה ב pci express 2.0 לכרטיסי מסך דור הבא וגם 1600FSB למעבדי אינטל דור הבא

יש רק מעבד אחד כרגע שמגיע עם FSB של 1600י (QX9770), ובהתחשב בזה שגם הלוח שלי (P5B) מגיע ל 1600 אני מאמין שגם הP35 יגיע לזה - ואפילו יותר ובהתחשב במחיר שלו קשה לי להאמין שמישהו שפוי יקנה אותו ברגע היציאה שלו (1399$) .

לדעתי חיבורי LPT/COM מיושנים ואין בהם צורך

עם זה ^^ אני מסכים

פורסם

אולי אכן דומים אבל זאת לא הייתה השאלה ,אמרתי שהם "בהחלט" לא אותו דבר כי מדובר בשני לוחות שונים (מבחינת דגם)

השמות של הדגמים דומים ואני מניח שהוא אולי חשב שמדובר באותו לוח ולכן שאל

אף פעם לא שמעתי על לוח מבוסס אינטל 965 שתומך בFSB1600 ועד כמה שידוע לי אפילו אין שום לוח מבוסס P35

התומך FSB1600 (ועוד הוא ציפסט חדש יותר) אז אני חושב שאולי אתה טועה בנושא הזה,תשמע למרות שקשה לך להאמין יש

אנשים מליינים שכן יקנו תQX9770 מתי שיצא ,בכל אופן אל תשכח שמחירים יורדים במשך הזמן וצצים מעבדים חדשים במחירים טובים

אז אם יקח לוח מבוסס X38 עוד כמה שנים טובות הוא יוכל לשדרג למעבד יותר טוב

טוב לדעת שאנחנו מסכימים על משו :hat:

פורסם

אמרתי מגיע - לא תומך... :) OC זה דבר שבשיגרה היום..

הP5B שלי קיבל עידכון ביוס שתומך רשמי ב 1333 וב 45NM, אני מאמין שגם ה P35 יקבל איזה עידכון שיתמוך ב 1600..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים