עבור לתוכן

מסך 22 אינץ למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת...

אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ???

בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום.

יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB)

האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש?

לא אמורה להיות בעיה עם כסף.

תודה לעונים.

פורסם

ה 22" הכי מומלץ הוא SAMSUNG 226BW, אתה יכול בדוק בזאפ את מחירו (בסביבות 1700) - רק שים לב שהאחריות של חיון מחשבים שהוא היבואן הרשמי.

אבל ... אני לא כל כך ממליץ לך לרכוש מסך עם פאנל TN, כדאי לוותר על 2 אינצ'ים ולקחת 20 איכותי עם פאנל VA / IPS ויש מספר מומלצים:

1. DELL 2007WFP - פאנל S-IPS עולה בסביבות 2200 - 2300, יש לו גם כניסות וידאו, רק שים לב שאתה קונה REV04.

2. PHILIPS 200W6CS - פאנל P-MVA, דגם קצת ישן אבל מסך מעולה וניתן להשיגו במחיר מציאה של 1500 שקל במכירות הקבוצתיות של אולסייל.

3. ASUS PW201 - דומה לפיליפס מבחינת פאנל ותכונות אבל יש לו גם כניסות TV ומאפשר גם PIVOT, עולה בסביבות 2000 שקל.

אם אתה לא נעול על מסך רחב יש 3 אפשרויות טובות:

1. VIEWSONIC VP930 - פאנל PVA, עולה בסביבות 1500 שקל (לוודא שאתה מקבל REV03, אחריות אמורה להיות של אומניטק).

2. SAMSUNG 971P - פאנל PVA, עולה בסביבות 1700 שקל (תוודא שהאחריות של חיון מחשבים).

3. DELL 2007FP - פאנל S-IPS, עולה בסביבות 2400 שקל, יש לו גם כניסות וידאו.

לגבי הכרטיס מסך, אני מאמין שלא תהיה לו בעיה להציג רזולוזציות גבוהות שמתאימות גם ל 22", האם יש לכרטיס שלך DVI ?

אם לא, יתכן שאיכות התמונה תרד קצת בחיבור VGA, במקרה כזה אתה יכול תמיד לקנות כרטיס מסך AGP פשוט שיש לו יציאת DVI כגון GEFORCE 7300 או 7600.

בהצלחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים