עבור לתוכן

חשבת להפיל [תינוק] ? חשבתם [זוג] להפיל? אחרי שתראו אז... תחליטו .

Featured Replies

פורסם

נגיד אחת בת 17 נכנסה להריון בטעות...אולי היא לא אחראית אולי היא מטומטמת אבל זה לא אומר שהיא צריכה להרוס את כל החיים שלה עכשיו ולהביא תילד הזה לעולם...הוא רק יסבול כי בגיל 17 אלא אם היא בת של איזה מליונר אין לה שום ביסוס כלכלי לממן את הצרכים של התינוק ולא נראה לי שאף רב יתן לה את הכסף הזה

במקרים כאלה עדיף הפלה וטוב שקיים דבר כזה לטובת התינוק ולטובת הנערה

פורסם

תראה מה קרה כשההורים של הרב עובדיה לא היו מוכנים להפיל..ומה בקשר לילדים אוטיסטים ? אותם גם לא צריך להפיל ? לדעתי אם ידוע בשבועות הראשונים שיש כלשהי בעיה צריך להפיל, כי אחרי הכל אחר כך הוא יהיה נטל על החברה וחייו לא יהוו משמעות לאף אחד (חוץ מההורים שלו)

פורסם

בקשר לילדים אוטיסטים ? אותם גם לא צריך להפיל ? לדעתי אם ידוע בשבועות הראשונים שיש כלשהי בעיה צריך להפיל, כי אחרי הכל אחר כך הוא יהיה נטל על החברה וחייו לא יהוו משמעות לאף אחד (חוץ מההורים שלו)

עם ההיבט הזה אני פחות מסכים...

תראה תסרט Miracle Run נקרא גם The Unexpected Journey ואז תחשוב על זה שוב...

היה אותו ביס אולי יהיה שוב...או "שתרכוש" אותו באינטרנט

פורסם

לא מתנגד להפלות באופן כללי, מתנגד להפלות רק במקרה שההפלה מתבצעת בגלל מום לא חמור בעובר.

באופן אישי אחרי השליש הראשון להריון אני הייתי נמנע מלהפיל אלא אם יש סכנה לאם.

פורסם

נגיד אחת בת 17 נכנסה להריון בטעות...אולי היא לא אחראית אולי היא מטומטמת אבל זה לא אומר שהיא צריכה להרוס את כל החיים שלה עכשיו ולהביא תילד הזה לעולם...הוא רק יסבול כי בגיל 17 אלא אם היא בת של איזה מליונר אין לה שום ביסוס כלכלי לממן את הצרכים של התינוק ולא נראה לי שאף רב יתן לה את הכסף הזה

במקרים כאלה עדיף הפלה וטוב שקיים דבר כזה לטובת התינוק ולטובת הנערה

לא זה אומר שהמדינה צריכה לממן לה את ההוצאות תמורת הסכמה למסירת התינוק לאימוץ, אם היא לא תרצה למסור את התינק אחרי הלידה היא תמיד תוכל להחזיר למדינה את הכמה אלפי שקלים שזה עולה במהלך ההריון כחוב לביטוח לאומי.

הפלות עושים בגלל כבוד המשפחה, לא בגלל שזה כולה 9 חודשים שלא משפיעים על החיים יותר מידי אם לא הולכים לטפל אחרי זה בתינוק, אני שורף 3 שנים בצבא אז מה?

כמו כן הפלות ללא הסכמה של האב אחרי השלישי הראשון לדעתי צריכות להיות בלתי חוקיות בעליל, אם רוצים שיהיה חוזה עם האשה בדיוק כמו שיש חוזה עם אם פונדקאית.

פורסם

<blockquote data-ipsquote="" class="ipsQuote" data-ipsquote-username="דובי זובי" data-cite="דובי זובי"><div><p>לא זה אומר שהמדינה צריכה לממן לה את ההוצאות תמורת הסכמה למסירת התינוק לאימוץ, אם היא לא תרצה למסור את התינק אחרי הלידה היא תמיד תוכל להחזיר למדינה את הכמה אלפי שקלים שזה עולה במהלך ההריון כחוב לביטוח לאומי.</p><p><strong>הפלות עושים בגלל כבוד המשפחה, לא בגלל שזה כולה 9 חודשים שלא משפיעים על החיים יותר מידי אם לא הולכים לטפל אחרי זה בתינוק, אני שורף 3 שנים בצבא אז מה?</strong></p><p>כמו כן הפלות ללא הסכמה של האב אחרי השלישי הראשון לדעתי צריכות להיות בלתי חוקיות בעליל, אם רוצים שיהיה חוזה עם האשה בדיוק כמו שיש חוזה עם אם פונדקאית.</p><p></p></div></blockquote><p>עד שלא תיהיה בהריון ולא תדע מה זה לסחוב תינוק אצלך ברחם 9 חודשים ואז למסור אותו, בבית חולים, לזרים, אל תזרוק סתם דברים לאוויר.</p><p>יש לך מושג ירוק מה עובר על ילדה בת 16 בהריון? כמה השלכות פיזיות, נפשיות, חברתיות יהיה לדבר כזה אצל בחורה צעירה?</p><p>כן, 3 שנים בצבא .. זאת השוואה הגיונית </p>

פורסם

לא תומך בהפלות, עוד יותר לא תומך בדתיים מפגרים שמתרצים את זה עם שטיות במיץ.

רציתי לראות על מה המהומה, ואחרי 12 שניות של הסרטון הזה הגעתי למסכנה שצריך להתחיל לשווק ערכות הפלה ביתיות ודחוף.

:P

פורסם

ומה יהיה הצעד הבא? ערכות התאבדות ביתיות?

*כל הזכויות על הרעיון שמורות להילדים של מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים