פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים זה רץ במקביל ל8088.... היה אותו לחבר ולחבר אחר היה APPLE II , היינו עושים סבבים כל הזמן....יש לי אפילו עוד קונסולת ATARI פועלת ומשחקים ;D
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מה שטיות אני פעיל אוד מימי הקומודור 64 .... אתה מכיר את המשחקים שהיית צריך להריץ קסטה חצי שעה כדי לשחק ? איזה עינוי גדול לילד בן 9 ;D
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה מכיר את המשחקים שהיית צריך להריץ קסטה חצי שעה כדי לשחק ? איזה עינוי גדול לילד בן 9 ;D ואת הקסטה שאתה צריך לנשוף עליה עד שאתה לא רואה את הריאות שלך על המגעים
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ???... זה ביטוי למישו מבוגר מקווה שלא נעלבת או משו,אדם בוגר שמשחק עדיין במשחקי מחשב זה אחלה דבר זה מראה רק שהגיל אינו קובע
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ואת הקסטה שאתה צריך לנשוף עליה עד שאתה לא רואה את הריאות שלך על המגעים ??? לנשוף ? לא זכור לי משהו כזה . הייתי בן 9 אז .
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הדבר הכי מציק בקסטות היה למצוא את התזמון של משחק שהיה באמצע הקסטה שהוקלטה בטייפ של מישהו אחר (קצב הספרות המכניות לא היה שווה).נאלצנו להקשיב לצפצופים ,כמו בפקס, עד שהגיע הצליל הצורם של תחילת התוכנית.למישהו נוסף פה היה אמיגה בשלב כלשהו ?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ??? לנשוף ? לא זכור לי משהו כזה . הייתי בן 9 אז . הוא מדבר על עונת המגסון בטח
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אני מדור הגולדן אקס, דייב, ונמלולים למי שמכיר..... הכל היה רץ על ה386 של בן דוד שלי... היה מגניב פעם..
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני מדור הגולדן אקס, דייב, ונמלולים למי שמכיר..... הכל היה רץ על ה386 של בן דוד שלי... היה מגניב פעם.. אני מכיר את דייב וחולה על המשחק הזה. עכשיו גרמת לי להפעיל את המשחק ולגלות שאני מגיע רק לשלב השלישי
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אני מכיר את דייב וחולה על המשחק הזה. עכשיו גרמת לי להפעיל את המשחק ולגלות שאני מגיע רק לשלב השלישי לפחות יש העינות לא רעה.. אה לינק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.