פורסם 2003 במרץ 1822 שנים יהיה מצחיק...כמו שאומרים..יאללה בלאגן, אני מקווה שטילים לא יפלו, אבל אני פשוט אופטימי לגבי החיים
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אני אומר שלא יפלו בישאל,אבל לעומת זאת בעולם המערבי תחל מלחמה קשה. בכל מקרה אני מוכן ד"א הסמיילי הוא פרי עבודתו של עמרי פימה...כן כן עוד מוצר של HW
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים לדעתי הוא ישגר, בקשר למערכות הגנה, לא יודע...מה כבר יש לסדאם להפסיד? הוא ישגר...:\
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים נראה לכם שה"חץ" יועיל במלחמה הזאת ?כמובן , אם חס וחלילה ישלחו לכאן טילים ...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים נראה לכם שה"חץ" יועיל במלחמה הזאת ?כמובן , אם חס וחלילה ישלחו לכאן טילים ...מה שלא יועיל?לפחות הוא לא יעשה נזקים כמו הפטריוט...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים נראה לכם שה"חץ" יועיל במלחמה הזאת ?כמובן , אם חס וחלילה ישלחו לכאן טילים ...מה שלא יועיל?לפחות הוא לא יעשה נזקים כמו הפטריוט...ומאיזה מקורות בדיוק אתה מביא את זה שהפטריוט עשה נזקים במלחמה? אנחנו יודעים שאתה העבודה שלו הוא לא עשה. אבל יש לכך סיבות.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר הפטריוט הישן עשה הרבה מאוד נזקיםהוא פשוט עקב אחרי הטיל עד לאדמה ועשה יחד עם הסקאד נזק כפול :-\הפטריוט החדש לא יעשה את זהנכון שיש אוירה של מלחמה בחוץ עם כל האובך הזה?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים למי שכוסס ציפורניים גם בידיים וגם ברגליים מרוב ציפייה לתחילת המיתקפה (המשוערת) או שסתם לא יודע לספור ברוורס:http://planet.nana.co.il/shafiro/
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים ממתי מערכות נ"מ פוגעות בטילים? : פוגעות? מאז שהומצא ה"חץ" ושופר הפטריוט אבל בעקרון, מאז שטילים למדו לעוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.