עבור לתוכן

באיזה עם/לאום היתם רוצים להיות אם לא יהודי, באיזה ארץ אם לא ישראל

Featured Replies

פורסם

איפשהו עם בית על גבעה ירוקה ונוף בנ"ז שלא רואים אף אחד אחר

פורסם

דרום פלורידה, אני יודע, יש שם הרבה זקינם וכל בניין שני שם זה בית אבות (בדוק) אבל סבבה שם.

פורסם

אנגליה, כניראה סקוטלנד או פרברי לונדון (אוזרים 3-4 בלונדון למי שמכיר).... איכות חיים ברמה אחרת :) חוץ מזה שפה מגניבה מבטא מגניב

פורסם

אני הייתי רוצה להיות ערבי

כי אז היה לי מבטא מגניב

בטיש , ברח (פרח) :silly:

אני יהודי גאה ואני ישאר כזה

נכנסת לחתימה :o ;D ;D

פורסם

לאום, שום לאום...

מדינה... בעיקרון כל אחת מהמדינות האירופאית המפותחות... גרמניה, אנגליה וכו'...

ארה"ב פחות מושך אותי אבל לא הייתי מתלונן אם הייתי חי בקליפורניה...

פורסם

ארה"ב .. קליפורניה חהחה אונג' קאונטי , ניויורק או כל מקום אחר שהבטים מסודרים בשורה מאגניבה עם חצר קדמית ואחורית חדרים ענקיים מקרר שתי דלתות משחקי פוטבול אוטובוסים צהובים שמסיעים ילדים לבצפר ארונות מובנים בקירות וכל מיני אנשים שמטפסים לך לחלון (לבנות בעיקר)...

אוקלוהומה ... רוח WEE , I can see my house from here ! wait ... the roof got ripped off, again

פורסם
  • מחבר

אנגליה, כניראה סקוטלנד או פרברי לונדון (אוזרים 3-4 בלונדון למי שמכיר).... איכות חיים ברמה אחרת :) חוץ מזה שפה מגניבה מבטא מגניב

למה אתה מתכוון ברמה אחרת? גם המחיר בהתאם?

פורסם

הכי טוב בארץ!

איפה עוד תימצאו כזה עם מאוחד ועוד צבא כזה שכול אחד יעמוד לצד חברו בשעת צרה?

פורסם

דרום פלורידה, אני יודע, יש שם הרבה זקינם וכל בניין שני שם זה בית אבות (בדוק) אבל סבבה שם.

תחשוב שאם יש שם הרבה בתי אבות אז הרבה אנשים ימותו שם מהר ואז האוכלוסיה תהיה יותר צעירה ואז זה יהיה אחל'ה מקום ;)
פורסם

רק בישראל כי איפה עוד היית יכול למצוא את הדבר המטומטם הזה העונה לשם קיבוץ?

אני קיבוצניק גאה!

פורסם

לאום:

-דת: אף אחת, אטאיסט.

-לאום: הלאום של אותה מדינה שאני יגור בה.

ארץ: ארה"ב (NJ)/גרמניה/אנגליה/הולנד.

פורסם

אין לכם מושג כמה אנשים רוצים לעבור לגור כאן וחלקם עשו את זה, אני מדבר על אנשים שגרים בארה"ב, קנדה, צרפת וכ'ו... יש לי כמה חברים כאלה שאמרו שפשוט נמאס להם אז עברו לגור כאן ב"ארץ הקודש" וחלקם אפילו התנדבו לצבא למרות שלא היו מחוייבים.

ולבסוף הם אומרים שכאן הרבה יותר טוב להם, האנשים חמים יותר וכאן בארץ הם רואים כל יום כחג.

ובכלל, אני דובק בדיעה שכל אחד רוצה את מה שאין לו.

פורסם

דנמרק/אירנלד/שבדיה (עוד לא החלטתי)

אם אני חייב להשתייך לדת כמובן שנוצרי,

אבל באופן כללי אני לא הולך ללכת לכניסה או משהו,הכוונה שאני ככל הנראה אנהג לפי המסורת (חגים וכו') של הנוצרים.

פורסם

נראה לי שאתה יותר מידי זמן בארץ, אתה כבר לא מבדיל בין דת ללאום :smile1:

אתה לא חייב להשתייך לשום דת, לא כל אמריקאי\שבדי\איטלקי הוא נוצרי, בן אדם מוגדר ומגדיר את עצמו כנוצרי אם הוא מאמין בישו ובברית החדשה וכל השאר, לא לפי הלאום שלו.

לחגוג את כריסמס והשנה החדשה לא הופך מישהו לנוצרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים