פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד.תודה לעוזרים!
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים חח אין לי מושג על מה אתה מדבר. אבל הציטוט קרע אותי. הרגשתי צורך לציין את זה :hi:
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים טוב , תקנה שתי ביצים, תפשיר בשר עוף במשך 14.5 שעות בדיוק בלילה עם חצי ירח, חצי כוס שמנת נתוצה, ורגל של לטאה מהגלפגוס, שים הכל בבבלנדר ו....או ש: פיג'לינג+סוואר=פיג'לינג סוואר.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים שאל את Vitnir (הציטוט בחתימה שלי הוא שלה) אני חושב שיש לה המון ידע במה שקשור למשקאות.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים טוב , תקנה שתי ביצים, תפשיר בשר עוף במשך 14.5 שעות בדיוק בלילה עם חצי ירח, חצי כוס שמנת נתוצה, ורגל של לטאה מהגלפגוס, שים הכל בבבלנדר ו.... או ש: פיג'לינג+סוואר=פיג'לינג סוואר. :lol: מה זה סווראר? האם היית יודע איך להכין היית שואל. silky תגובה מהתחת סאוור הוא תוספת של קרח גרוס וליים למשקה. http://www.mouse.co.il/CM.food_item_recipe,593,217,100,.aspx
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מה זה סווראר?האם היית יודע איך להכין היית שואל.silky תגובה מהתחתהתגובות הכי טובות באות משם. אלא אולי אם אתה תתרן.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים נאחוי לא הולכים... נחוי שוכבים :elkgrin: וכל רוסי פה יודע בדיוק מה אמרתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.