פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jחאתה לא אמור להרגיש הבדל גדול במהירות, פשוט עכשיו אתה יכול להעמיס יותר תוכנות באותו הזמן.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר אמממ ושנכנסתי לביסו גיליתי שירד התזמון של הזכרונות ל400 mhz שהוא אמור להיות 533 מה יכול להיות צריך להגדיר את זה כי יש שם משהו 2.66 שמגדירים אותו ונותן 533 Mhz?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אמממ ושנכנסתי לביסו גיליתי שירד התזמון של הזכרונות ל400 mhz שהוא אמור להיות 533 מה יכול להיות צריך להגדיר את זה כי יש שם משהו 2.66 שמגדירים אותו ונותן 533 Mhz?או שהלוח שלך לא תומך ב 533 או שהוספת זיכרון איטי יותר ה- 400 וכל שאר הזכרונות עובדים בתדר הזה כי כולם צריכים לעבוד לפי אותו תדר..
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר לא אחי רשום לי משהו בחוברת של הלוח שבתצורה מיוחדת התדר עלול לרדת ל400 mhz יש שם משהו ds/ss מישהו נמוכן להסביר לי מזה??והלוח תומך 533 בדוק!
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים DS=דו צדדי, ז"א סטיק שבו יש יותר צ'יפים שנמצאים ב2 הצדדיםSS- חד צדדי, ז"א שה'ציפים של הזיכרון נמצאים בצד אחדאיזה זיכרונות יש לך, DS או SS? ובאיזו תצורה?כמה סטיקים של זיכרונות יש לך במחשב עכשיו וכמה היו לך מקודם?כי יש לוחות שאם אתה שם סטיקים בכל הסלוטים, אז המהירות יורדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.