עבור לתוכן

נציגים חסרי מנוח (או: אין גבול לחוצפה של ערוצי זהב)

Featured Replies

פורסם

השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה.

בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הבין את הרמז והלך.

זו ממש חוצפה לשלוח נציגים של חברה שאני לא רוצה לשמוע עליה, לבלבל לי את המוח ולא להבין מתי לא זה לא. הלוואי וזו הייתה הפעם הראשונה שבה הם משתמשים בטקטיקה כזו אך לצערי זו כבר הפעם השלישית.

עצוב מאוד. :-[

פורסם

גם אצלנו קורים דברים דיי דומים.. פעם באו בקשר לאינטרנט כבלים, אחר כך באו לגבי ספקיות שונות באדסל.. בפעם האחרונה ביותר היה מקרה הפוך משלך, שנציג של YES הגיע לפתח הדלת, כמובן שההורים שלי ממש לא סבלניים שדברים חוזרים על עצמם יותר מפעם פעמיים והיא ישר אמרה לו שילך לעזאזל וטרקה את הדלת בחוזקה כזאת שהרעידה את כל הבית.. זה ממש לא בסדר מה שכל הנציגים האלה עושים.

פורסם

תבקש מ-GANARIC לתבוע אותו ::)

פורסם

Selinko - רד מזה!!

פורסם

:lol: :lol: :lol:

:smoke: :hat:

פורסם

תבקש מ-GANARIC לתבוע אותו ::)

הי, היי, לא להדחף! >:(

קודם הוא תובע אותי!!! >:(

;D

פורסם

יופי, מאוד בוגר ::)

פורסם

תודה, מודה באשמה... ;D

פורסם

תודה, מודה באשמה... ;D

;D ;D איזה סייפור מצחיק זה היה רק היום קראתי אותו..

ולנושא: פעם זה היה קורה לי המון, אבל עכשיו זה היתחלף להתרמות כל יום כמעט יש מישהו שדופק בדלת ומבקש כסף...

פורסם

תרדו מזה! צחקתם, קיללת, העברתם לי את הערב בכיף אבל די! נגמר!

בכל מקרה אני יודע שיס עושים מדי פעם מעבר בין דירות כדי למצוא מנויים שעוד לא עברו עליהם, ולפעמים גם בזק בינלאומי. במקרה כמו אצלכם זה באמת מעצבן ועדיף היה אם הם היו מתקשרים קודם

פורסם

איפה אתם גרים ?

אני במרכז תל אביב ואף פעם לא באו אליי נציגים כלשהם הביתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים