עבור לתוכן

מחשב חדש לא מזהה כרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש קניתי מחשב חדש ובו כרטיס טלוויזיה מסוג Pinnacle TV Center Analog. כשהתקנתי את הדרייבר קיבלתי הודעה שמועתקת פה כלשונה:

(warning) ComponentTest: no PMS accessable

Please make sure your TV tuner hardware is connected. Please connect the device and wait until Windows has recognized the new device. Afterwards press Retry.

יש לציין שהדרייבר של הכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של מערכת ההפעלה. חבר שלי פתח את המחשב וראה שהכרטיס תקין ומוברג היטב. גם התקנה מחדש של הדברייבר לא עזרה והמצב חזר להיות אותו דבר כשהשורה התחתונה היא שכרטיס הטלוויזיה כאילו לא קיים מבחינת המערכת למרות שהוא מותקן וחדש לחלוטין. איך אני יכול לנסות לפתור את הבעיה (מבלי מלהביא את המחשב למעבדה שזה תמיד אפשרי אבל מהווה טרחה גדולה)?

פורסם

זה הדגם שרשום לך pinnacle tv center analog לא רשום לך 4.93 או מיספר אחר בכל אופן יש באתר החברה

הנחיות ודרייברים לכל הגרסאות רק תשתדל לפני שאתה מוריד דריבר למחוק את הישן,רשום לך שם...

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+(cable_antenna)/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Area/MediaCenter+_+TVCenter+v+4_x?mode=documents

פורסם
  • מחבר

תודה. ממש ניסיתי את זה אבל ללא תועלת. המחשב פשוט לא מזהה את החומרה. פשוט כשאני עושה System Information בהגדרות כרטיס הטלוויזיה, המקום של Instal TV Hardware נשאר ריק. במפרט התוכנה של המחשב שקניתי לא כתוב הדגם המדויק אלא רק את השם Pinnacle. מה ניתן לעשות עכשיו בנידון?

פורסם

תודה. ממש ניסיתי את זה אבל ללא תועלת. המחשב פשוט לא מזהה את החומרה. פשוט כשאני עושה System Information בהגדרות כרטיס הטלוויזיה, המקום של Instal TV Hardware נשאר ריק. במפרט התוכנה של המחשב שקניתי לא כתוב הדגם המדויק אלא רק את השם Pinnacle. מה ניתן לעשות עכשיו בנידון?

הבררה שיש לך, הרי המחשב חדש ,למרות שזו טרחה בשבילך ,תקח אותו למעבדה שקניתה ותן להם לשבור את הראש.

אתה תראה זה יקח כמה דקות ,כי אם יש לך את הדיסק של הכרטיס כניראה שאתה מפספס משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים