עבור לתוכן

שביתה באוניברסיטאות #2589

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459986,00.html

תגובה ראשונה שלי: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איפה הם היו כשאני עוד למדתי?

וההחזר של ה300 מליון (או משהו כזה) לא הושג בשביתה של הסטודנטים שנה שעברה?

פורסם

מסכנים הסטודנטים, פשוט מסכנים :\

שיעשו עיצומים אבל למה להשבית לגמרי?

פורסם

מה זה אומר על כל היג-יד למיניהם?

פורסם
  • מחבר

שהם נדפקים לא רק בזה שהם מבזבזים שנתיים ומוציאים תעודה שלא שווה הרבה, אלא גם כשיש שביתה הם לא מקבלים את החופשה ::)

פורסם

טוב. תהנה באוניברסיטה.

פורסם
  • מחבר

אני את הזמן שלי כבר נהנתי ;D

הסיכסוך הפעם זה בין האוצר לאוניברסיטאות... אם היג' יד' לא תחת חסות של אוניברסיטה, עם מרצים של אוניברסיטה, אני לא חושב שהם ישבתו...

פורסם

שהם נדפקים לא רק בזה שהם מבזבזים שנתיים ומוציאים תעודה שלא שווה הרבה, אלא גם כשיש שביתה הם לא מקבלים את החופשה ::)

אין צורך לזלזל בהשכלה של אנשים...

פורסם
  • מחבר

לא מזלזל בהשכלה, אני פשוט חושב שבשנתיים האלה (או ב-3) אפשר להוציא תעודה (ולקבל ידע) שתפתח הרבה יותר דלתות, ולא מבין למה האופצייה הזו בכלל קיימת... במיוחד היום כשלחצי מדינה יש תואר או תעודה כזו או אחרת :nixweiss:

פורסם

כי לא כולם בנויים ללימודים אקדמאים...

לא כולם מסוגלים לזה מבחינה כספית/נפשית, לא כולם גם רוצים... חוץ מזה, אני רוצה לראות מהנדס שלמד 4 שנים במוסד אונ', מתקן מכונות C&C...

פורסם
  • מחבר

תתפלא, אבל יצא לי לדבר עם מישהו בעל תואר שני ש"נאלץ" לתקן מכונות C&C...

לגבי הקושי, אז במכללות זה לא הרבה יותר קשה מביג' יד', ומשך הלימודים להנדסאי דומה...

פורסם

לגבי הקושי, אז במכללות זה לא הרבה יותר קשה מביג' יד', ומשך הלימודים להנדסאי דומה...

אולי זה לא הרבה יותר קשה במכללות שבהם הלימודים עולים 30K בשנה.... אני לא שמעתי על אנשים שלמדו במכללה ואומרים שזה כמו יג יד, אתה למדת יג יד שאתה יודע שזה אותו קושי??

דווקא במכללה שאני רוצה ללמוד אומרים שהלימודים כמעט משתווים בקושי ללימודים בטכניון...

לא הבנתי בקשר למשך הלימודים...

פורסם

היג לא אצלי היא לא כדי להשיג את התעודה כמו שזה פותח לי דלתות בצבא(מבטל פרופיל) ומהצבא אני יוצא כאדם יוצא יחידה נבחרת שנחשבת כמו תואר(נגיד גאמא) עם יתרון עצום של ניסיון. ככה ש3 שנים קרבי+3/4 שנים אוניברסיטה זה הרבה יותר בזבוז. כמובן שכל זה נוגע רק לתחום המחשבים(והאלקטרוניקה אני מניח).

פורסם

פי לעזאזל כולם תאווי בצע

מזל שזה לא נוגע לי...(כבר נהיה קר בים, ויהיה לי מספיק ממנו בגיבוש :smile1:)

פורסם
  • מחבר

אולי זה לא הרבה יותר קשה במכללות שבהם הלימודים עולים 30K בשנה.... אני לא שמעתי על אנשים שלמדו במכללה ואומרים שזה כמו יג יד, אתה למדת יג יד שאתה יודע שזה אותו קושי??

דווקא במכללה שאני רוצה ללמוד אומרים שהלימודים כמעט משתווים בקושי ללימודים בטכניון...

לא הבנתי בקשר למשך הלימודים...

להנדסאי לומדים שנתיים, לא?

לגבי הקושי- ברוב המכללות זה לא ככה, והתשלום הוא כמעט כמו באוניברסיטה (כשיש סביבות ה100~150 אלף סטודנטים שמסתדרים איכשהו עם התשלום הזה...)

היג לא אצלי היא לא כדי להשיג את התעודה כמו שזה פותח לי דלתות בצבא(מבטל פרופיל) ומהצבא אני יוצא כאדם יוצא יחידה נבחרת שנחשבת כמו תואר(נגיד גאמא) עם יתרון עצום של ניסיון. ככה ש3 שנים קרבי+3/4 שנים אוניברסיטה זה הרבה יותר בזבוז. כמובן שכל זה נוגע רק לתחום המחשבים(והאלקטרוניקה אני מניח).

זה אם אתה מתקבל ליחידה מובחרת... אם לא, ובשאר התחומים (חוץ ממחשבים), תעשה תפקידים ש"ליד המקצוע", שלא ממש תורמים לניסיון וכו'...

בכול אופן, מה שכתבתי קודם הייה חצי בצחוק, וזה בכלל לא נושא הדיון, אז בא נעצור את זה עכשו...

פורסם

להנדסאי לומדים שנתיים, לא?

לגבי הקושי- ברוב המכללות זה לא ככה, והתשלום הוא כמעט כמו באוניברסיטה (כשיש סביבות ה100~150 אלף סטודנטים שמסתדרים איכשהו עם התשלום הזה...)

כן, ולמהנדס 4 שנים, יש הבדל לא??

ברוב? אני לא מכיר ברוב, אני מכיר את מה ששמעתי עליהם, ורוצה ללמוד במקום שנותן תעודה ששווה משהו. ובכלל לא שמעתי על מכללות ששוות מבחינת קושי ליג יד.

נכון, יש כאלה שכן, ויש כאלה שלא, מה לעשות שלא כולם מסוגלים גם ללמוד וגם לעבוד או לא לכולם יש עזרה מההורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים