עבור לתוכן

אני צריך לפרמט את המחשב וחייב לגבות חלק מהארד דיסק איך לעשות את זה ?

Featured Replies

פורסם

אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה

יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה

(אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) ..

כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C

יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו

יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ?

מה האפשרויות שעומדות לפני ?

פורסם

אתה יכול להשתמש ב-partition magic כדי לעשות את מה שכתבת (להוסיף מחיצה D ולהעתיק אליה, ואז לפרמט את C).

תוכנה די נוחה ופשוטה.

פורסם

תיצרוב את הדברים החשובים

פורסם
  • מחבר

תיצרוב את הדברים החשובים

אי אפשר כל סרט שוקל בסביבות ה30-40 גיגה וחלק בסביבות ה10 גיגה
פורסם

חבר HD נוסף או PARTITION MAGIC.

פורסם

תגיד באיזה איכות אתה רואה את הסרטים????????!!!!!!!!!!30-40 ג'יגה ואפילו 10 ג'יגה לסרט?!

כמו שהומלץ כאן,חבר HD נוסף(לדעתי יותר טוב מאשר ליצור מחיצה של X ג'יגה ולפרמט את השאר).

אתה מאבד פה בעצם חלק מאפקט הפירמוט...אם כבר לפרמט,אז לפרמט את כל ה320(שזה יוצא 290 ג'יגה בפועל אם אני לא טועה).

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תגידו, PARTITION MAGIC היא חינמית?

פורסם
  • מחבר

תגיד באיזה איכות אתה רואה את הסרטים????????!!!!!!!!!!30-40 ג'יגה ואפילו 10 ג'יגה לסרט?!

כמו שהומלץ כאן,חבר HD נוסף(לדעתי יותר טוב מאשר ליצור מחיצה של X ג'יגה ולפרמט את השאר).

אתה מאבד פה בעצם חלק מאפקט הפירמוט...אם כבר לפרמט,אז לפרמט את כל ה320(שזה יוצא 290 ג'יגה בפועל אם אני לא טועה).

בהצלחה :xyxthumbs:

באיכות הכי טובה שקיימת כיום חחח

יש לי שני ארדיסקים מדגם ישן יותר חיבורים שאין במחשב החדש מישהו יודע להסביר לי איך להתקין אותם ?

פורסם

<blockquote data-ipsquote="" class="ipsQuote" data-ipsquote-username="אישי555" data-cite="אישי555"><div><p>תגידו, PARTITION MAGIC היא חינמית?</p><p></p></div></blockquote><p>היא לא חינמית...</p><p>ובקשר להארד דיסקים הישנים, אני בטוח שאני יודע למה אתה מתכוון, החיבורים בטח עם אותה כניסה של הCD-ROM</p><p>תבדוק אם יש לך כבלים פנויים או שתיקח את הכבל של ה-CD-ROM (DVD-ROM) ותחבר בנקום ואחר כך תחזיר.</p>

פורסם

1) PARTITION MAGIC - בתקופת הניסיון אפשר להשתמש בתוכנה באופן מלא? אני כולה צריך ליום אחד. בעצם אפילו לא, רק ל10 דקות. מה אתם אומרים?

2) החיבורים הישנים נקראים IDE. קיים ממיר ל SATA שעולה 60 שקל כמדומני. אבל אתה יכול לפרק את חיבור של הצורב ובמקומו לחבר דיסק נוסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים