עבור לתוכן

מחשב לא מראה כלום- לא מצליח לעלות מהכרטיס מסך החיצוני אלא רק מהאונבורד.

Featured Replies

פורסם

מחשב ישן .. הכרטיס מסך המשולב שרוף\לא עבד. המחשב נדלק וכל הרכיבים עובדים ההארד דיסק נדלק המאוורים עובדים אין ציפצופם של בעיה מהזיכרונות או משהו

. הכנסתי את הזיכרונות למחשב אחר והם עבדו טוב.

כשניסיתי לחבר כרטיס מסך טוב למחשב אז עדיין כשמדליקים את המחשב לא רואים כלום(שחור). מישהו יודע להגיד לי מה לעשות כדי שהמחשב יעלה מהכרטיס מסך החיצני ולא מהכרטיס מסך האונבורד?

פורסם

יש לוחות אם ברגע שאתה מכניס כרטיס מסך חיצוני ,הוא מבטל את המשולב .מה שאתה צריך לעשות

זה לכנס לביוס ולבטל את המשולב,נידמה לי זה באחד השורות pnp/pci configuration או בשורה

integrated peripherals רק שתדע שכל ביוס זה אחרת .אם אין לך מוסג בביוס עדיף שתיתן לחבר שמבין

כך שלא יגרם לך נזק .היתה רושם את הדגם הלוח אם שלך...

פורסם

לא הבנתי משהו אחד... אם הכרטיס מסך אונבורד לא פעיל אז איך אתה יודע שהבעיה היא דווקא בו, הוא לא מוציא תצוגה, הכרטיס החדש לא מוציא תצוגה.

מה מונע ממך לחשוד בזה שאחד הרכיבים שרוף, אולי כל הלוח, ולא רק הכרטיס המובנה?

פורסם
  • מחבר

זה הגיוני מאוד שזאת בעיה של כל הלוח.. רק רציתי לוודא קודם את הדרך הזאת עם הכרטיס מסך.. אולי באמת יש צ'אנס שצריך להגדיר ללוח הזה לעלות מהכרטיס החיצוני- זה מחשב די ישן מאוד שאני מנסה לעזור לחבר איתו.

פורסם

בדר"כ ניתן לבטל לגמרי את האונבורד דרך הביוס, אבל אתה לא ממש יכול להגיע לשם אז זה לא רלוונטי לך.

תחפש בחוברת של הלוח האם יש ג'אמפר שיעשה לך את זה ידנית, למרות שאני לא חושב.

כמו שאמרו קודם, ברגע שאתה מחבר כרטיס מסך הוא אוטומטית אמור לדרוס את האונבורד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים