פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים שלום לכולם !אני מעונין לקנות את המסך הנ"ל אבל שמעתי שיש לו בעיות של מריחות (ghosting) ,את הדגם הקודם לא ניתן להשיג .דיברתי עם כמה חנויות וכולם אמרו שה-HC טוב יותר מהקודם ושאין בעיה של מריחות . השימושים שלי הם משחקים , סרטים ו-CAD .רציתי לדעת האם למישהו יש את המסך הזה , והאם יש בו איזושהיא בעיה שבגללה לא כדאי לרכוש אותו .תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אני קניתי את המסך הנ"ל וקיבלתי אותו סוף סוף ביום שישי האחרון.לכרגע ראיתי בו רק סרטים ולא יצא לי לשחק בו (השבוע יהיה לי ביקורת יותר בונה על משחקים עם תחפוץ).אני אישית ממש ממש ממש מרוצה ממנו.מסך מדהים.אבל אני ממליץ לך קודם ליראות את המסף בפעולה לפני שאתה קונה אותו.אני רציתי בהתחלה לקנות בכלל את ה 2007wfp עד שראיתי את המסך הזה ופשוט לא הייתי יכול לעמוד בפיתוי.אני ממליץ בחום
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר אני מאד אשמח לשמוע ביקורת על משחקים לכשתהיה לך מה שהכי מטריד אותי זה שחלק טוענים שיש לו בעיות של GHOSTING
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים יש צללים באותיות טקסט כמו בגירסאות הקודמות?צללים באותיות טקטס? הבעיה הזו נפתרה לפני למעלה משנה החל מגירסת A01 של הדגם הישן.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים צללים באותיות טקטס? הבעיה הזו נפתרה לפני למעלה משנה החל מגירסת A01 של הדגם הישן. טוב לדעת תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.